A Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte a távközlési törvény kiterjesztéséről szóló javaslat visszavonását az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökénél – közölte a tárca pénteken.

Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth Rádióban jelentette be, hogy a távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be, így módosítani kell a parlament előtt fekvő adótörvény-javaslatot.

Hirtelen megvilágosodtak

Az NGM közleményében kiemeli: "a távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be, így módosítani kell a parlament előtt fekvő adótörvény-javaslatot".

"A jogszabálytervezetről szóló vita félrecsúszott, ezért visszavontuk a javaslatot" – magyarázzák a közleményben, hogy miért szerették volna először abszurd módon, gigabyteonként 150 forinttal, majd később már csak havi 700 forinttal megsarcolni az internet-előfizetéseket.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Most akkor mégse a viktorka volt aki vissza vonta! A sok hívője face bookon, meg már szenté akarja avatni és áldotta "bölcsességét" és éles "elméjét", mert meglátta hogy ez nem jó a népnek! De az nem bosszantja őket hogy ezerféle adóval vannak agyon adóztatva!!!
pbalage
@joopapa: meg az se bosszantja őket, hogy egy óriási nagy köcsög a csávó.
Nemhiába végzett utolsó előtti helyen a választásokon.
silber13
OPersze, hogy viktor tolja magáét előre, fényleni akar, ragyogni, babérokat aratni!Nem érdekli,hogy fingja nincs a dolgokról!Csak ő legyen a plebsz szemében a jóságos megértő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.