A hatalom a népé, amely megint felemelte a fejét, hogy az orrára koppintson az önjelölt cézárnak és seggnyalóinak. A keddi tízezrek az Erzsébet hídról azt üzenték Magyarország hivatásos politikusainak, hogy menjenek a bánatos francba. Azt üzenték, hogy elegük van belőlük. A balosokból ugyanúgy, mint a jobbosokból, a Fideszből is, az MSZP-ből, az LMP-ből és a DK-ból is. Ez a tömeg fő üzenete. Még akkor is, ha soraikban ott meneteltek, az MSZP, a Jobbik, a Fidesz, a DK és az LMP szavazói. A kényszervállalkozók országának kényszerszavazói.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mert miénk itt a hatalom, miénk az ország és annak javai. Miénk a felelősség is, hogy kikre bízzuk az ország mindennapi üzemeltetését. A feladat most visszavenni azok kezéből a hatalmat, akik visszaélnek vele, ellenünk fordítják. ... De szépen megfogalmazták, csak az a baj hogy a javakból már nincs semmi. Ellopták. Csak adósság marad.:-(
kukac50
Égeti a Fidesz saját magát!
A hazugságokat a végtelenségig nem lehet elnézni,főleg ha korrupt a kormányunk.
Több pénzt osztanak Matolcsy alapítványának, mint amennyit a felsőoktatásra fordítanak.
Adókat vezetnek be a szegényebb embereket mélyen érintőt? miközben új irodaházakat nyitnak külföldön és oda menekítik el az adófizetők forintjait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.