A Pénzcentrum írt egy összefoglalót arról, mennyibe kerülhet egy temetés.

Megkeresték a budapesti temetkezési intézetet, amiből kiderült, hogy a temetők között jelentős különbségek nincsenek, a legdrágább a Fiumei úti Sírkert, és a Farkasréti temető. Farkasréten a legmagasabb árú sírbolt megváltási díja 60 évre 4 millió 273 ezer forint (9 férőhelyes – azaz 9 koporsó, de emellett 20 urna befogadására is alkalmas) – írja a Pénzcentrum.

Koporsós temetésnél egyébként drágának számít az, ahol a teljes költség meghaladja a 600 ezer forintot, urnás temetésnél pedig a 300 ezret. 

Általánosságban egyébként elmondható, hogy a temetőkön belüli övezetek esetén a bejárathoz és a ravatalozóhoz legközelebb eső parcellák árai magasabbak, főként a jó megközelíthetőség miatt – olvasható a lap cikkében.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
4 millióért is ott és úgy rohad el ahogy én.
nyanya001
Minden embert még az életében kell megbecsülni
és ha eltávozott közülünk, akkor emberhez méltóan adjuk meg a
végtisztességet anyagi lehetőségeink szerint de a temetőben
már mindenki egyforma !
trombit
Van olcsóbb megoldás is: a vizi. Hajóról a Dunába beleengedett hamvakkal - vissza a természetbe -, méltóságos szertartással, zenével együtt is minden eddiginél jóval jutányosabb. (Csak még kevesen ismerik.)
kamazuka
Luxus temetésen a pap nem imát kántáll hanem felszólítja a jelenlévőket.Étkező és dohányzó asztalkákat kéretik felhajtani.Újságokat a Styx folyó révészénél vásárolhatnak.Úticélunk Walhalla!Aki a pokolra kíván jutni annak balra a második ajtó!
A pártbért előre is elfogadom a jelentkezőktől,de nyugtát nem adok,mert nekem nem kell!Kiharangozást lehet kérni,de előtte beharangozzuk a következő kiránduló nevét.Úrnás temetést pormentesen vállal családi cégünk.Míg a szeánszra várakoznak és aprósütemények fogyasztásával múlatják az időt lehetőséget biztosítunk a Vatikáni rádió A Józs-FM hallgatására.Szálljanak velünk jeligével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.