A Deutsche Telekom rosszallása inspirálta a miniszterelnököt az internetadó visszavonására, nem is a demonstrációk - értesült a Népszabadság. A Népszabadság tudomása szerint a magyar miniszterelnök...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
TALÁLGATÁSOK , megijedt , tüntetések hatására , nem biztos hogy a tünetesek hatására vonta vissza nettadót , most meg a Deutsche Telekom , Egy fenéket az egész korrupciós vádak , porhintésére kell !!! . Tompika eddig semmit sem csinált , csak kocsmai stílusba beszólogatott , tehát ő is eltereli a figyelmet a botrányról .
joopapa
Ha ez a hír igaz akkor itt még nagyobb a baj!!! Akkor ezek szerint a vezérnek és bandájának a multik dirigálnak, és akkor a kormány szintű korrupció teljesen igaz, és az amcsi vádjai is igazak és jogosak! De akkor milyen jogon ordibálnak a multik ellen! Lehet itt a kurmány részéről mindenféle extra profitról meg szabadságharcról hadoválni, de ezek alapján még hiteltelenebbek az emberek szemében! Ezeknek csak azaz extraprofit ami nem az ő bankszámlájukra vándoról! Érdemes itt megemlíteni a felcsuti polgit mészáros lörincet, aki a cégéből tavaly 800 millió forint extra profitot vett ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.