A Kereszténydemokrata Néppárt elnöksége helyesli "a tévesen internetadóként" emlegetett adókiterjesztés visszavonását, és reméli, hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztése emiatt nem késik – közölte a kisebbik kormánypárt a hétvégi elnökségi ülése után.

A KDNP közleménye szerint az ülésen megerősítették, hogy a kereszténydemokraták fontosnak tartják az üzletek vasárnapi nyitva tartásának ésszerű szabályo­zását. Javasolják, hogy az alapvető kereteket az Országgyűlés szabja meg, azonban legyen a telepü­lési önkormányzatoknak is megfelelő jogkörük, hogy a tényleges helyi igényeket figyelembe vehes­sék.

Az ülésen szó volt az önkormányzati választáson elért eredményekről is, és az elnöksége "jóleső érzéssel" nyugtázta a Fidesz-KDNP szövetség elsöprő győzelmét.

A kereszténydemokraták tisztában vannak azzal, hogy ami számukra öröm, az más indulók számára ke­serűség. Ám még a legnagyobb választási vereség sem indokolja, hogy egyesek kétségbeesésükben nemzetközi támadássorozatot indítsanak Magyarország ellen – írták a közleményben.

A KDNP országos elnöksége felkéri az Or­szággyűlésben frakcióval rendelkező ellenzéki pártokat, hogy mind itthon, mint az Európai Parla­mentben határolódjanak el a Demokratikus Koalíció felelőtlen lépéseitől – olvasható a közleményben.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"A Kereszténydemokrata Néppárt elnöksége helyesli "a tévesen internetadóként" emlegetett adókiterjesztés visszavonását, és reméli, hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztése emiatt nem késik"! Mi az hogy tévesen internetadóként emlegetett! Miért mi a francnak hívjuk állkeresztények, fax adónak mert a vityka csak ahhoz ért meg a dakota indiánok kedvenc üzenetküldési módjához a füst jelhez! És hol van az leírva hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztésére fordítják, mert itt már volt minden rendőrök bérére stb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
katana588
Vajon mekkora taglétszáma lehet ennek az un "kisebbik kormánypártnak"?
Bercifiu
@katana588: Kb 10 fő, a legnagyobb barmokból.
Bercifiu
Bencikánek a bejárónője intézi a bevásárlást, így nem törődik a többi emberrel. Szégyen, hogy ilyen ember egyáltalán megszólalhat.
mate03
@mekkelek: Csak Gyurcsány mániája volt az emberek sarcolása! Mondta (orbán viktor)csupa kisbetűvel! Az elmúlt ,lassan öt évben ,meg nem tudnám mondani mennyi új adót ,vezettek be ! A kőbe vésett alaptörvényt hányszor módosították? Kíváncsi volnék hová tűnt az alaptörvény asztala a polgármester ,hivatalokból!?
nezelodo
Ha ma kiállna Orbán, hogy mégis lesz net-adó, vagy bevezetné a rezsiadót, ezek csorgó nyállal az állukon helyeselnének. Igazi "önálló véleménnyel bíró tömegpárt", de csak ha az egyházfikat is beleszámoljuk a párttagok közé.
mekkelek
@mate03: Szerintem ezek azon ötletelnek hogy milyen adó nincs még a világon, és bevezetik, majd nyolcféle magyarázatot kitalálnak rá hogy mire lesz fordítva a befolyó összeg. Ezt híveik könnyes szemmel meghatottan hallgatják, míg a fél világ rajtunk röhög hogy ezt hagyjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.