A nagy élelmiszerláncokat újra megcsapolják, a fuvarozók költségeit növelik, minden élelmiszer adótartalma növekszik jövőre. Több dologra (leginkább a tömény szeszekre) is kiterjesztik a termékdíjat, egy másik élelmiszerekre kivetett adót bizonyos szereplőkre meghatvanszoroznak, a fuvarozóknak pedig két döntéssel is költségesebbé teszik a munkáját. Ennek az egésznek az lesz a vége, hogy keményen drágítani fognak a boltok jövőre. Eleve elég rosszul állnak a magyarok abból a szempontból, hogy mennyi pénzük van ennivalóra, és a mostani, a kormány által szított drágulás a szegényebbeket sokkal erősebben fogja sújtani.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Dr plágium: gondolod, hogy lesz még valamikor is békemenyét?
Kicsit kiírták már magukat a történelemből.

myriport.hu/wp-content/uploads/2013/09/nemlesz%C3%BCnk.jpg

:))
Dr plágium
@pbalage: Biztosan lesz, ha viktor füttyent ...
Dr plágium
@m.macskosz: Nem lehet alkudozni! Tudod, nem az számít amit mond, hanem amit csinál! Márpedig lesz netadó is, és lesz minden más adó is...
m.macskosz
@Dr plágium: Tudom, hogy igazad van. Sajnos. De emiatt félő, hogy nem lesz akkora tüntetés.
Dr plágium
@m.macskosz: Azért reménykedni csak szabad? Valami elkezdődött, és szerintem lesz folytatás...már túlcsordult az a rohadt pohár !
pbalage
@Dr plágium: a napokban sokat gondolkodik is rajta a mi Bölcs Vezetőnk, hogy hogyan is álljon elő azzal az ötlettel, hogy inkább csatlakozni szeretne a PosztSzovjetúnióhoz, mert ott többet lehet lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.