A magyar kormány által benyújtott netadó-tervezettel, az azt követő tiltakozásokkal, illetve az adó ideiglenes visszavonásával foglalkozott John Oliver. A videót a Comment blog találta meg.

Az HBO Last Week Tonight című műsorának műsorvezetője azzal viccelődött, hogy az esküvői piáláshoz és a vasárnapi parkoláshoz hasonlóan az internetnek is ingyenesnek kellene lennie. Hozzátette, az nem segít a dolgon, hogy a magyar miniszterelnök ellenez nagyjából mindent, amit a liberális világ jelent és Putyinnal barátkozik.

A műsorban több részletet is mutattak az internetadó elleni tüntetésről, többek között a Fidesz-székház elleni támadás képeit is.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ott én is röhögnék ezen, de itt csak felháborodni tudok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@JAJMÁR: Az még semmi ahhoz képest ha a szappan készítés nyers anyagáról fognak tudomást szerezni, A CIA lehidal a hír hallatára, a gyártok meg csak széles mosolyt engednek a száj szegletében, és haladnak a békemenettel!
karma1
@keresztapa: nov.3.16.46-ra: Ok nem a magyarokon rohognek, hanem azon, aki kinyilvanitotta az illiberalis torekveseit. Es igen, ehhez nem kell tul okosnak lenniuk, de ezt valoban ok tudjak a legjobban, ( meg az a fiatal srac. aki Esztorszagot emlitette mintakeppen az ingyenes internetre), vagyis igenis mindenki szamara teljesen nyilvanvalo, hogy a magyar kormany homlokegyenest ellenkezoleg menetel a technikai fejlodesnek is...(Eleg, ha eloveszed az orszagok internetes tarifait, oszt jonapot...)
cikicakk55
@JAJMÁR: Ez most komoly? Tényleg a szappant is megakarják adóztatni.Nem viccből kérdezem,tényleg nem hallottam róla.Sajnos az utóbbi 3 hétben nem volt módom sem híreket hallgatni,sem internethez hozzá férni.Köszi,ha válaszol valaki.Sajnos, ahogy a törpe diktátort megismertem,nagyon is elképzelhető,hogy komolyan is gondolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.