Volt olyan kormánypárti képviselő, aki így válaszolt arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy a miniszterelnök visszakozott netadó-ügyben. A Hír24 politikusokat kérdezett.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hoppá, Hoppál ! Nem csalódtunk benned...
Szófosó korodból ismerjük a gerincedet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludas Matyi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ludas Matyi
@világlátó: Mint mondottam volt, le a kalappal elötted es sajnalom, hogy nem ismerhetlek meg teged szemelyesen. Sajnos en nem tudok ilyen szepen irni magyarul, mint te, de örömmel es nagy kedvel olvasom mindig soraid. Ha több ilyen gondolkodasu es ertelmes ember lenne Magyarorszagon, mint te nagy eselyt josolnek egy valtozasnak Magyarorszagon.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: @nyanya001: csak semmi dráma, erre járt a "saját céges"..:))) ami már közröhej,, és éppen a fideszes haveja volt szoliban, aki kiadta az adatainkat neki...:(
Persze rábasztak egyik sem stimmel...heheeheheheheeeeeee...:)))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
Helló modi! Egy 17X-esen megtetszikelt hozzászólást nem illik, és NEM IS LEHET TÖRÖLNI! Kérjük vissza, vagy rohadtul meg fog csappanni a reklámbevétel...Na de hogy lehet ilyen hozzászólást törölni??? Valami értelmes válasz??? Most nézem a VOSZ elnökét...Még ő is értelmesnek tűnik ehhez képest...
Pálinkafőző Rézüst
@Ludas Matyi: tegnap, 11:31-re: mely állam állampolgára vagy, és milyen jogon akarsz ide beleszólni, ami itt történik? Szépen kérdeztem. Hasonlóválaszt várok. Köszi.
Ludas Matyi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.