Egyelőre úgy néz ki, hogy a \"minden eddiginél több pénzt sikerült lejmolni az eu-tól\" Fidesz, bocsánat Kormány kampányhadjárat is hazugság volt.\n\nOktóberben mintegy 139 milliárd forintnyi uniós támogatás kifizetését hajtotta végre a magyar fejlesztéspolitikai intézményrendszer, így a tizedik hónap végéig 1370 milliárd forintot ért el az összes idei kifizetés - derül ki a Portfolio rövid vizsgálatából. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy most már csak kicsi az esélye annak, hogy az idei 2002 milliárd forintos egész éves kifizetési célt teljesíteni tudjuk. Ha idén valóban elmaradunk a céltól, akkor az egyúttal jelentősen növelné a veszélyét annak is, hogy a 2007-2013-as időszakra rendelkezésre álló támogatási keretből a jövő év végéig akár több százmilliárd forintot is véglegesen elveszíthetünk, mert nem tudjuk időben lehívni a forrásokat.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Csak pár száz milliárdos a bukás?
Nem fogja Varga a fejét a falba verni, hogy az 1 700 milliárdos megszorítás helyett 1 800, vagy 1 900 milliárdosra kell korrigálnia. Bízhat a Kedvesben, valamelyik Vidi meccsen majd eszébe jut egy, a netadóhoz hasonló új adó. O'szt máris nincs itt probléma. Nem kell itt pánikolni kedves portfolio.hu
1szomjas
Akik ilyen pofátlanul hazudnak, nem akadnak fel ilyen apróságon . És a saját számlaszámukat ismerik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.