A Handelsblatt című német üzleti lap az internetadó ügyéről közölt kommentárt. A Facebook-közösség győzedelmeskedik Magyarországon című írásában Hans-Peter Siebenhaar kiemelte, hogy az emberek a hálózatba szerveződés révén legyőzték a "gyűlölt internetadót", a jobboldali populista miniszterelnök, az "analóg korszakból származó" Orbán Viktor pedig "alábecsülte a közösségi oldalak hatalmát".

Hozzátette: "Orbán szinte úgy kormányozza Magyarországot, mint egy autokrata", és a média is az ellenőrzése alatt áll, kivéve az RTL-t, amelyet egy reklámkülönadóval akar térdre kényszeríteni, ugyanakkor a közösségi oldalakra nem terjed ki a kontroll, aminek következményét már Egyiptomban és az arab világban máshol is megtapasztalták diktátorok, amikor alábecsülték az interneten kezdődött lázadást, amely elsöpörte őket.

A "dörzsölt politikus" Orbán ismeri ezt a történetet és "elég okos" ahhoz, hogy meghagyja a Facebook-közösségnek az internetadó feletti győzelmet – írta a Handelsblatt szerzője, kiemelve, hogy ennek a közösségnek folytatnia kell a médiában megjelenő civil társadalom "digitális védelmezését", és nem szabad elfelejtenie, hogy az internet ellenőrzése továbbra is előkelő helyen szerepel a kormány napirendjén.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Analóg viktor, ez jó :-))))) viktor a maradi :-))) A viktorka az sms-t is a dakota módszerrel küldi, füstjelekkel :-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@JAJMÁR: Ismerek egy házaspárt - korábban k...nagy kommunisták voltak - minden ilyen alkalommal felutaznak vonulni, még Erdélybe is mennek!!!
Jobbikos gyűlésekre is járnak, meg OV imádókra is!
JAJMÁR
@bencemacska: 21:01 Az jó, ha ismered őket, nekik mindenképpen kellene egy ilyen felirat, nagyon bírnám :-D
bencemacska
@JAJMÁR: Nem tartom velük a kapcsolatot, csak egy rokonom szokott beszámolni a tetteikről.
(Olyan régen láttam őket, hogy nyugodtam elmehetnének mellettem, nem ismerném föl!)
JAJMÁR
@bencemacska: 21:08 Mindegy, akkor majd találomra... de kellene valamit csinálni, ott a békemenetben, valami olyat, amitől örökre elmenne a kedvük, nem?
bencemacska
@JAJMÁR: Ehhez fiatalok kellenének!
Most hallottam a TV-ben, hogy a vadászokat már toborozzák a menetbe!!!
JAJMÁR
@bencemacska: Vadászokat??? (Ezeknek az észjárását még a roséval sem tudom követni) na, majd holnap kitalálom. Mert nyúl nem leszek, hacsak, nem én viszem a puskát :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.