A felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. lesz a generálkivitelezője a Gellért-hegy oldalában építendő luxusvillának. A területet kikiáltási áron, 376 millió forintért egy olyan cég vásárolta meg, aminek átláthatatlan a tulajdonosi szerkezete.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Rogán, Szíjjártó! Költözködéshez kell segítség?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@m.macskosz:Régebben volt egy szólás---a közlekedési eszköz addig ment--és azt kiabálta a kalauz, hogy Baross Tér nem megy tovább!! az öregek mondták:)) Éjted már:)
m.macskosz
@perfekt: Köszi, nem ismertem. Hát, legyen úgy! :)
Fradigege
Egy maréknyi zöld felületet sem akarok a Gellért-hegyen látni! Semmisítsétek meg a fákat, írtsátok ki a mókusokat! Öljétek meg a madarakat! Enyém!!! ENYÉÉÉÉMMMMM!!! Minden az ENYÉÉÉÉÉMMMMMMMM!!! vháháháháháháhá...
mate03
@human: Potom tíz milláért!?Helyette kap 200-millás megrendelést! Ahogy írtam,valamit valamiért!
Törölt felhasználó
Rogán Tóni módosítója alapján a Gellért-hegy új neve Felcsút-hegy. A terület hasznosítására kiírták a pályázatot, de nem érkezett érvényes ajánlat így ingyen odaadták egy kis falu becsületes polgármesterének:)
Desischado
@ziziplanet: Fagyilkosok!!! És mindez csak azért, hogy luxusban habzsoljanak, és megszedjék magukat! Hogy az erdővel, és a benne lévő állatokkal mi lesz, az nem számít! Istenem, de torkig vagyok ezzel a harácsoló, embertelen kormánnyal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.