Tüntetést szerveznek vasárnapra a Facebookon Vida Ildikó NAV-elnök és az USA-ból kitiltott NAV-vezetők lemondását követelve.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Vida lemondása kevés! Az egész NER maffia tűnjön el, alaptörvényestül, rezsicsökkentési csalással, simicskázással, NAV korrupcióval, a főkolompossal együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
Láncon vezetni, lecsukni, majd vizsgálgatni...2030-tól...
hattorihanna
@xepi589: Nem is magyarra gondoltam... ;-P
köhögő bolha
Nemzeti maffia,nemzeti keresztapa, Don Putris stb. Itt tartunk.
gödörben
Neki és a többinek aki ellen kiderül, hogy nem megfelelően bánik a nép vagyonával rögtön le kellene mondania, nem pedig azt várni, hogy kimosdassák. A rendes munkahelyen a semmiért, mert a vezetésnek úgy tetszik kirugdossák az adófizetőket, akkor ezeket a már ország világ elött leszerepelteket miért takargatják??? Ez ellen nem kell tüntetés. Tüntetés sokkal nagyonn dolgok ellen kell. Azért kiváncsi lennék, hogy az elöttünk meglóbált vida ügy mögött mit követtek el megint.
mate03
@Macskaszem: Egy tisztességes kormány,ennyi sár után,fel áll! Vagy a korrupciós ügyeket,azonnal és szigorúan kivizsgáltatja! Nem,a gyanúsított NAV-os elnök asszonyt ,bízza meg a vizsgálattal! Ilyen elvtelen,vizsgálat csak ebben a szerencsétlen országban ,fordulhat elő!
gödörben
@mate03: Sajnos itt a kormányközeli szekcióban nincs senki akit ezzel a vizsgálattal meg lehetne bízni. Arra meg várhatunk, hoyg ezek felálljanak a kondér mellől, míg van benne valami. Utána pedig bottal uthetjük a nyomukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.