Kicsi, de annál hevesebb tömeg tüntetett tegnap a korrupció és a "politikai elit" ellen Budapesten. Ezen már láthatóan egy másik társadalmi réteg vett részt, mint az internetadó elleni tiltakozáson, a végén még egy jurtát is felállítottak a Kossuth téren.

Ma egyébként szintén lesz tüntetés, este 6 órától a Dob utcai NAV-székház előtt mond beszédet Horváth András, a NAV botrány kirobbantója, Várady Zsolt Iwiw-alapító vállalkozó, és Vágó Gábor, a NAV-botrány jelentésének készítője.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Borda: Sajnos, pont az a baj, hogy az ATV nem jut el a legutolsó kis faluba,
ezzel szemben a "közszolgálati" tévé igen. :(
A Duna World meg az óceánon túl foghatóan is hozsannázik. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Galu
@verőce21: de az Ország népe! Csak legyőzték a Zembereket, egy politikailag korrupt szavazási modellel! 44% így lett 2/3 os azaz ellenzék nélküli hatalomgyakorlássá.
spu00
@Galu: Nem lenne érdekes Ön számára, hogy megnézni, hogy milyen szavazásból áll össze a parlament létszáma. Lehet, hogy Ön abba hagyta az olvasást a pártokra leadott szavazatoknál, de ha folytatta volna, akkor most már tudná, hogy van egyéni választási körzetekre leadott szavazás is. Nem árulom el az eredményt, nézzem utána, s ha elég a végzettsége, akkor talán kijön Önnek is a 2/3-s eredmény, mely, megsúgom, nem 44%, de lehet , hogy örömmel veszi az eredményt. Tudja, lehet kicsinek is örülni. Minden kezdet nehéz, de bele is lehet törődni.
verőce21
@Galu: (19:43) Az egyéni választókerületekben is tarolt a Fidesz. Ezt mindig elfelejtitek hozzáadni a képviselők számához, így együttesen jön ki a képviselők számának 2/3- a. Két szavazatot adtál le.
(A nép nem ellenzéke a Fidesznek, akkor nem választotta volna meg őket! Pártlistán is a legtöbb szavazatot kaptak, plusz az egyéni választókerületekben is taroltak.)
Törölt felhasználó
@spu00: 21:59 Nem kétlem, hogy a fidesz nyert, de hogy 2/3 is csak régi választási rendszerben lett volna az is biztos... Sőt a régi "demokratikus" választási rendszerben sok minden másképpen alakulhatott volna. Konkrétan az egész politikai tér.. Egy biztos a fideszre 500 ezerrel kevesebben szavaztak, mint 2010-ben . Ne felejtsük el, hogy most a kettős állampolgárok is szavaztak... Lehet ezt kozmetikázni, mint régen a termelési százalékot, de egy demokráciában ez nem 2/3!
spu00
@ziziplanet: Most ebben a rendszerben nem a többségi szavazat döntött? Melyik demokratikus rendszert említi? Mert a 2010-s választási rendszerben is 2/3- a volt.
Törölt felhasználó
@spu00: 2014- ben nem lett volna 2\3 a régi rendszer alapján..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.