Hiába költözik már szinte biztosan 2016-ban Orbán Viktor a budai Várba, jelenlegi dolgozószobáját is hamarosan felújítják – írja a Bors.

A kormány hivatalos weboldalára felkerült egy tétel, amely szerint közbeszerzési eljárás során keresik a Parlament miniszterelnöki szárnyának belsőépítészeti tervezőjét. "A beszerzés célja, hogy a Parlament ezen részének egyes termei, eredeti belsőépítészeti kialakításuknak megfelelően helyreállításra kerüljenek, független attól, hogy a helyreállítást követően azok milyen módon kerülnek további hasznosításra" – írta a Miniszterelnökség a lapnak. A felújításra maximum nettó 15 millió 200 ezer forintot fordítanak.

Azt egyelőre nem tudni, ha Orbán Viktor valóban a Várba költözik, ki használhatja a szobát.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
15 millió??? Ennyibe kerül az a sok gumi, amit a falakra kell rakniuk???
spu00
Ha valakiknek már az is nagy flancolás, hogy ki kell festeni időnként a lakást, annak nagyon nagy pofon, hogy más ilyennel foglalatoskodik. Nem egy szobát, hanem a min.elnöki szárnyat.Ez már árnyalja egy kicsit a témát, nem?
Ha volna egy kis ismeretük, akkor tudnák, hogy régen, még a háború előtt falun minden évben húsvét tájékán kívül, belül kimeszelték a parasztházakat, nagyon flancolhattak ezek az emberek,úgy,de bár?Önök mikor festettek utoljára?
micfild
@spu00: aha.. és a kifestés az 15 milla.
ennyiért még én is lennék orbán "udvari szobafestője"
Linna
150 ezren meg elveszítik a lakásukat/házukat!!
Linna
Nem kéne ennyire sietni Orbán Viktor, sok víz lefolyik még addig a Dunán...!!!
Nem is fog befagyni, hát királykoronázás sem lesz!!
Linna
Másnak az egész háza kerül ennyibe. De tőlük majd elveszik, mert a svájcifrankosokra nem jut pénz. Ez az egy szoba már két család gondját megoldhatná!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.