A játéktér és a világítás kialakítását tekintve világszínvonalú lesz az új Hidegkuti Nándor Stadion - jelentette ki Deutsch Tamás, az MTK elnöke. A sportvezető a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján hozzátette: az új, 5000-5500 néző befogadására alkalmas, UEFA III-as besorolású labdarúgóstadion 2016 nyarára készül majd el. Az avatón - ígérete szerint - az MTK 1964-es KEK-döntőbeli ellenfele, a portugál Sporting lesz a vendég, amellyel a finálé 50. évfordulóján állapodtak meg.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@szandokan: Annyira nekem sem volt kedvencem a Jethro, de újdonság volt,itt az országban még a koncert igaz csak nagyjából ismertem a számait.
Ha jól emlékszek a Scorpions volt többször is én azon voltam ahol a Michael Schenker Group volt az előzenekar, és igen az nagyon jó koncert volt.
szandokan
@varrólány: Igen, a tesó. Érdekes, hogy Rudolf Schenker azért jobb zeneszerző volt, habár Michael hard rockosabb vonalon mozgott inkább a korai időkben is, amikor a Scorpionsra még nyugodtan azt lehetett mondani, hogy inkább metal, mint hard. Michaelnek is volt azért két-három komoly anyaga McAuley énekével kísérve (Perfect timing, Save Yourself, ez utóbbi mondjuk etalon), de akik szerették az UFO zenekart, azoktól elnézést kérek, Michael ugye ott mozgott annak idején, a Scorpions berkein belül csak két lemezen játszott, amelyből az egyik igen halovány (Lonesome crow), míg a másik alap (Lovedrive). Persze ezeken kívül még sok szólólemezt is kiadott, meg különböző projectekben is szerepelt, de valahogy számomra csak árnyéka maradt Rudolfnak mindig is. Silbert biztosan más véleményen lenne...:-)
varrólány
@szandokan: Te nagyon vágod a rockot !:-) tényleg volt az UFO is.
Bizony rockosabb volt a Michael , jó volt az énekesük az együttesben. A Scorpions már túlságosan elment a balladák fele.
A " Save Yourself-et "rég hallottam , vagy inkább nem is tudtam hogy honnan ismerős.:-))
szandokan
@varrólány: Köszi, nem nagyoskodni akartam ezzel persze, csak olyan jó volt végre értelmes dolgokról is társalogni. Nem lenne jobb, ha az emberek beszélgetnének egymással gyűlölködés helyett? Mennyivel jobb a zenéről eszmét cserélni, mint a Navosokról vitatkozni.
varrólány
@szandokan: Értem én , hát zenéről én is órákig tudnék írni csak épp kevés emberrel egyezik az ízlésem ! Nyilván mindenkinek más a zenei élményszintje is.:-))
Az összefirkált tolltartóm is megvan még rajta Deep Purple, Led zeppelin, Sweet, Thin Lizzy , Queen nevekkel
De persze jobb lenne beszélgetni ,de itt még a zenén is össze lehet veszni!
szandokan
@varrólány: Össze bizony. Én sem rejtem véka alá soha, hogy mit gondolok például a rap, vagy a techno - ról, vagy a mulatós zenékről. Mindenen össze lehet veszni, ha egy olyan érkezik közénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.