A Váradi András halálával végződött baleset okozójának magát a juhászt nevezi meg a jegyzőkönyv, amelyet Alcsútdoboz külterületén október 11-én, a helyszíni szemlén rögzítettek – ez áll a Népszabadság birtokában lévő dokumentumban.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a lapot, hogy jelenleg nincs gyanúsított az ügyben. A papírok szerint október 11-én este Váradi András lépett át a másik sávba, hogy felvegye a kocsijáról leesett létrát és ekkor gázolta halálra a Mercedes 84 éves sofőrje.

A Népszabadság kereste az autót vezető M. Ferencet, de csak a feleségét érték el, aki nekik azt mondta, az ütközés pillanatában a férfi nagyjából harminccal mehetett.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Csizmás Kond: Viccet a bicskei rendorseg csinalt az ugybol, amikor az M. Ferenc 84 eves kettos osztrak-magyar allampolgar altal vezetett Mercedes okozta balesetnel ISMERETLEN TETTESROL BESZEL!!!

A szegeny Varadi Andrast mi itt mar kellokeppen meggyaszoltuk, a feleseget, csaladjat nagyon is sajnaljuk, a kirakati bohocpert a vizsgalatot vegzo (?) k@csogok gerjesztik azza, amive most lett az eset...

A kovetkezo lepes az lesz, hogy Varadi Andrast majd megvadoljak, hogy nem viselt HI-VIS (jol lathatosagi ) mellenyt, es ezzel veszelybe sodorta a sajat savjaban kozlekedo demencias ven hulyet, igy fizethet karteritest a behorpadt Merciert meg az unokaja is...

Ez a mai magyar "igazsagszolgaltatas". csak nem tudni, kinek szolgaltat igazsagot?

Mert csak az igazsagtol van olyan tavol , mint Mako Jeruzsalemtol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Persze hogy nem vették észre a hamis papírokat, lehet hogy ők állitották ki őket???Így már érthető lenne nem???
Csizmás Kond
@karma1: Felétek komisz parkolóőrök lehetnek...:))
...és nem kóstolgatlak...próbáltam korrektül csevegni de ah úgy véled, hogy hátsó szándékaim vannak többé nem fogok hozzád szólni.
karma1
@Csizmás Kond: IGERD MEG, HOGY IGY TESZEL! NEM SZOLSZ HOZZAM!!!

EN IS MEGIGEREM AKKOR, HOGY EN SEM!!! EZER OROMMEL!!!

Goodbye! Forever!...:o))))
Dr. Felipe
Az autós gázolót is kiadjuk Azerbajdzsánnak? Kellenek az állampapírok, mert jövőre épül a fideSSotonnak is egy új stadion.
Zsuga
Szegény Váradi, nagyon fáradt lehetett, ha egy 30-al vánszorgó autó halálra tudta gázolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.