A Fidesz ügyvezető alelnökének Facebook-oldaláról hirtelen rengeteg komment eltűnt, segítsünk ezeket pótolni!

A meglepő adatvesztés azután következett be, hogy kiderült: a kormány piaci árfolyamon és kötelező módon tervezi a devizahitelek forintosítását, noha erre három hete Kósa Lajos még azt mondta, hogy ez kacsa. A pálfordulást ezután a politikus Facebookján kezdték számon kérni az internetezők, például ennél a libacombos posztnál, ahol mostanra már csak a jó étvágyat kívánó hozzászólások maradtak épen.

A Propellert is érte már adatvesztés, így átérezzük a helyzet súlyát, ezért olvasóink, és a nemzeti összefogás erejében bízva azt kérjük: aki emlékszik rá, hogy milyen devizahiteles-mentéssel kapcsolatos kommentek, kérdések, tanácsok szerepeltek Kósa Facebookján, írja azokat oda vissza!

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Rengeteg a hozzászólás ,elején hagytak pár nyalis beszólást , a többi " kritika ". Nem találom a kétharmad hozzászólásait ,amivel megvédnék a kitiltottak kormányát .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
EcsiAntal
@almosd: Lehet hülyének nézett menetének nevezni --ennél csak az éhség menet volt tisztességtelenebb !!!
Desischado
Mit vár bárki is kóser alajostól? Nem figyeltétek még meg, hogy orbán oldaláról is eltűnnek a bírálatok? Amúgy meg magukon segítettek, nyertek is vele jó sokat! A többi devizás meg mehet a levesbe! Az is hülye, aki egy szavukat is elhiszi!
human
@EcsiAntal: Arra az éhségmenetre gondolsz akiket alkoholos teával itattak a fideszesek majd megszondáztatták őket? Ja, tényleg aljas dolgokra képesek egyes emberek.
mate03
@EcsiAntal: Ne várd meg az éhséglázadást, mert akkor itt egyesekre,kutyavilág vár! A békemenet,megvásárolt emberek gyülekezete!Erdélyből,Lengyelországból,vidékről,ingyen busszal,teljes ellátással,plusz egy kis költőpénz!Ezt hívod te és a hozzád hasonlók,össznépi támogatásnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.