Gyakorlatilag 33% lesz az ÁFA januártól abban az esetben, ha nagyáruházban vásárolunk. Az igaz, hogy a 27% feletti 6%-ot nem ÁFA-nak, hanem élelmiszerlánc-felügyeleti díjnak nevezik, de az adóteher 33% lesz. Már a 27% is szégyenszemre a legnagyobb áfa volt a világon, ezt most sikerül űberelni a Fideszes kormánynak. A legsúlyosabban a probléma az olcsó termékeket érinti majd, mert különböző termékdíjak fix összege még jobban érzékelhető lesz, mint a drágább termékeknél.  A kormány megint a mélyszegénységben élőket sújtja a legjobban.  Olyan termék is lesz a piacon, melyet az új adók és az áfa összesen 40% feletti adóval sújtja majd!

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Remélem amikor ingyen zabálnak eszükbe jut a nép
Kamcsatka
Orbánisztán jobban teljesít. Több tiszteletet az adócsökkentés kormányának.
fidesz-KDNP=maffiakormány, fidesz-KDNP=korrupció, fidesz-KDNP=több mint 50 új adó, fidesz-KDNP=köztörvényes bűnözők, fidesz-KDNP= fél-ázsiai feudális sötétség, fidesz-KDNP= jogállamiság felszámolása
Törölt felhasználó
Szerintem legyen 105% az áfa, több stadiont szeretnék kaja helyett!
nyanya001
Folyik a rezsicsökkentés ezerrel, kellenek még stadionok a buggyantnak !
Jankó123
Hogy ennek a kitalálói szexuálisan tegyék magukévá az anyjuk temetésén a "dögöt"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.