Négyszeresen "veri le" az internetadót a családokon a kormány – állítja az Együtt. A párt közleményében emlékeztet: csak az elmúlt napokban 75 milliárd forintnyi megszorítás került napvilágra adóemelések és forráselvonások formájában, ami csaknem négyszer annyi, mint amennyi bevételt az internetadó bevezetésétől várt a kormány.

A buszokra is kivetett e-útdíj és a dohányipari cégekre kirótt különadó drágulást hoz, ráadásul mindezeken túl 23 milliárd forinttal csökkentik a munkanélküli ellátásokra fordított forrásokat – közölte az Együtt, hozzátéve: további bevételcsökkenéseket, illetve drágulást jelenthet a családoknak, hogy "mintegy 200-250 milliárd forintnyi fedezetlen, megalapozatlan intézkedés látszik a költségvetésben".

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
@simmering73: Igen van, itt is van aki megmagyarázza a megmagyarázhatatlant és mosdatja ezt a korrupt tróger bandát bármit is csinálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
"Az Iszlám Állam (IÁ) lefejezte és keresztre feszítette a szervezet sikkasztással és lopással vádolt vezetőjét"
Bocsánat, nem lehetne csak legalább egy hétre kölcsönkérni a döntéshozóikat?
nemjoezigy
Ezek vagy meg akarják félemlíteni az embereket=a tüntetésektől elvenni a kedvünket, vagy ezek az adók, a 'net' adótól függetlenül is be lettek volna vezetve.
Megnyerték a választásokat, ezzel megkapták a felhatalmazást bármire, mondják ők.
Desischado
@nemjoezigy: Bevezették volna akkor is. Megmondta a csuti more: "folytatjuk". Egészen addig, míg az embereknek végre elegük nem lesz. Én John Steinbeck regényének a címét idézem: "Érik a gyümölcs". Legalábbis remélem!
karma1
@nemjoezigy: Szerintem "vagy", vagyis az internetadot ES ezeket IS be akartak vezetni, hiszen ezekrol mar volt szo regebben is...

Szandokan, spu00, Csizmas, most hol vagytok?
Kabirbedi, mondd, hogy ez Teged nem erint, Te ezt a mellenyzsebedbol rantod elo, mert a vezirednek szuksege van erre a lovera, hogy visszadolgozza az amugy duborgo gazdasagunkba!

Mondd, hogy ez a magyar nep erdekeben van, csak mi nem ertjuk az o magas celjait!

Ilyenkor mindegyikotok hallgat, mint nyul a fube...

Nagyon remelem, hogy kiborul a bili, es lesz benne annyi sz@r, ami lemoshatatlanul betakarja oket...
mate03
@nemjoezigy: Ha egyszer megindul az áradat,az már gátat szakít! Nem lehet megállítani! Ezt érzik most ,Viktor és tettes társai!
Levendula
"Éhínség nem azért van a földön, mert képtelenek lennénk jóllakatni a szegényeket, hanem azért, mert képtelenek vagyunk jóllakatni a gazdagokat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.