A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik – írta a kormánypárt frakcióvezető-helyettese szombaton. Németh Szilárd szerint mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is "Gyurcsány Ferenc kottájából játszik".

Szavai szerint "az a fecni", amelyet az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, az ellenzék elmúlt években folytatott lejárató tevékenységét, politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza.

Németh Szilárd ezt azzal folytatta, hogy Gyurcsány Ferenc a "számukra katasztrofális bukást eredményező" országgyűlési választások éjszakáján bejelentette, mindent megtesz Orbán Viktor és kormánya megbuktatásáért. A frakcióvezető-helyettes valószínűnek nevezte, hogy az ellenzéki politikus "külföldi segítséggel dolgozik" ígéretének beváltásán, mert hetek óta nem vesz részt a parlamenti munkában, hetek óta nem tesz eleget képviselői kötelezettségének.

A kormány csütörtökön tette közzé azt a dokumentumot, amelyet az amerikai nagykövetség egy munkatársa adott át a beutazási tilalmakkal kapcsolatban. A kormany.hu-n olvasható iratot kiegészítették a Külgazdasági és Külügyminisztérium megjegyzéseivel, amelyek szerint dátum, aláírás és pecsét nélkül adta át a dokumentumot az amerikai nagykövetség egy beosztott diplomatája november 6-án. Az abban foglaltak nem tartalmaznak érdemi információt a beutazási tilalmak hátteréről, annak ellenére, hogy a kormány már számtalan alkalommal kérte a bizonyítékok átadását "az állítólagos korrupciós ügyekben" a vizsgálatok lefolytatására – közölték.

Az amerikai nagykövetség a minisztériumban átadott angol nyelvű dokumentumban emlékeztetett, hogy 2012 februárja óta a nagykövetség rendszeresen konzultál a magyar kormánnyal a korrupciós aggodalmaikról. A dokumentumban ezt követően 2013 októberétől 2014 októberéig időrendben felsorolnak több találkozót, amelyeken a korrupció kérdéséről egyeztettek. A dokumentum szerint a NAV képviselői nem adtak kielégítő választ a nagykövetség kérdéseire, amelyek arra is vonatkoztak, hogy Fidesz-közeli emberek és cégek jutottak-e trafikokhoz.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A fidesz maffia évek óta úgy használja Gyurcsányt, mint valami tisztítószert. Ha bemocskolódik a gatyájuk, felnyúlnak balra a polcra és leveszik a mindent tisztító Gyurcsány mosószappant. Azzal aztán el lehet távolítani, vagy legalább is befedni a mocsokfoltokat. Igaz, hogy ez a szappan már megkopott, erejét is elveszítette, de azért próbálkoznak a pancser pucerájosok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@Knapp75: Namármostanakkor!
És légyszíves homályosíts fel arra vonatkozóan, hogy KI A BALOLDAL???,
Vita alapul pedig számmisztika helyett ajánlom az Országos Választási Iroda adatlapján fellelhető választási eredményeket. Én ugyanis nem csak a parlamenti, hanem a helyhatósági választások eredményeit is véleményeztem.
A másik fontos, hogy olyan mint egységes baloldal NINCS!
Az MSZP behunyászkodott Bajnainak a választási kampányban, nem véletlenül, hiszen ha emlékszel rá Mesterházy éppen akkor járt az USA-ban "magán úton" amikor Simont valaki itthon feldobta!!! Hát nem érdekes! Néhány héttel korábban Gyurcsány arról papolt, hogy az MSZP.be olyan helyekről is folytak pénzek, amelyről jobb, ha nem tudunk! Aztán nem tudtak megegyezni az Együtt-PM-el és a DK-val a közös jelöltek számának arányában. Mesterházyt kihíták az USA-ba, s amíg magán politikai fenyítésen járt, valaki felnyomta Simon G-t. Ha nem zárják ki az MSZP bukja a válsztásokat. Gyakorlatilag megzsarolták!!! Az EU parlamenti választásokon pedig a csúfos vereségért és a DK-Együtt szövetséggel való kooperálásért a szoci szavazók bosszúból nem mentek szavazni. Ettől aztán a DK úgy tett, mintha annyian lennének mint az MSZP ,a következmény pedig Mesterházy bukása lett. De jött a Tóbiás, aki majd rendet csinál, aztán hogy hogy nem Ő is üdülni volt, amikor az MSZP- főpolgármestert kisakkozták Kunhalimi barbi ágikát lezsírova. A pórnép hülyítése érdekében úgy tettek, mintha a lóeszű Falus lenne a jelöltjük, aztán láss csodát hirtelen kurflival az a Bokros került a baloldal reflektorfényébe aki a büdös életben nem volt balos, szociálisan meg annyira érzéketlen mint a földigiliszta az almáspitére!

Ezek után a helyhatósági választásokon a JOBBIK olyan nyomott a balliberátorok képére, hogy még a FIDESZ is megsajnálva őket gyorsan megfellebezte az Ózdi eredményt!!!
Toby
"A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik"

Áááá...én ezt nem hiszem el, a Feri nem olyan, már csak azért sem, mert korábban saját maga mondott le a hatalomról, egy jó lekű, rendes gyerek, egy kicsit ugyan hazudós, no de melyik gyerek nem az, illetve

egy, csak egy gyerek van széles e vidéken,
aki soha nem hazudott hosszában széltében
ő szeretett vezérünk, mint náciknak a piktor,
nem is lehetne más
ő orbán - a viktor !
Szimba
" Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik " - mint sokan mások. Na és? Mi ebben a meglepő?
Knapp75
@senkifia68: Hülyeséget beszéltél, rámutattam, most meg hosszan magyarázkodsz.
Ennyi.

Egyértelműen a parlamenti választásokról írtál, ha nem hiszed, olvasd vissza! Segítek: november 15., 20:55
(Az, hogy közben másra gondoltál, az persze elképzelhető)
Knapp75
@senkifia68: "Ezek után a helyhatósági választásokon a JOBBIK olyan nyomott a balliberátorok képére, hogy még a FIDESZ is megsajnálva őket gyorsan megfellebezte az Ózdi eredményt!!!"

Aha, mert a Fidesz nem akarta megnyerni Ózdot, ugye? :)
Ha neked nem kínos, hogy ilyen hülye vagy, felőlem folytathatod...
Knapp75
@senkifia68: Inkább neked kéne eldöntened, kik a "balliberátorok", akiknek kokit nyomott a Jobbik, mert én gyarló módon azt hittem, hogy mondjuk az MSZP-DK-Együtt triót oda számolod...

Ez a három párt a helyhatósági választásokon 25,9%-ot szerzett, a Jobbik 17,1-et.
A megyei közgyűlésekre adott szavazatokban viszont csak pár ezer szavazattal szereztek többet ezek a pártok, mint a Jobbik. (ugye erre a listára a nagyvárosok lakói nem szavaztak!!)

Nincsen ugyan egységes baloldal (mert ugye birkaképzés sincs, szabad eltérő véleményen lenni), viszont ha 2018-ban ugyanez a választási rendszer lesz érvényben, legyél egészen nyugodt, ismét koordinált jelöltállítás lesz és valószínűleg közös lista.

Egyébként jellemző Vonáék és a te frusztráltságodra is, hogy az MSZP-hez méritek a Jobbik eredményét, miközben "kormányváltásól" meg "legerősebb ellenzéki pártról" ugattok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.