Surján László fideszes politikus, orvos, patológus még vasárnap posztolta ki a Facebook-oldalára, hogy tulajdonképpen miért is lesz hétfőn tüntetés, pontosabban miért vonulgatnak országszerte több helyen is.

Ma este 25 városban terveznek tüntetést a megszorítások és a kormányzati korrupció ellen. "A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre" – tárta fel a hátteret Surján doktor, de, hogy ne csak egy mondatot emeltünk ki a bejegyzésből, álljon itt a teljes dolgozat:

"HÉTFÖN MEGMOZDUL AZ ORSZÁG! TÖBB MINT 25 VÁROSBAN TÜNTETNEK A KORRUPCIÓ ÉS A MEGSZORITÁSOK ELLEN!
Ez terjed az interneten.

Nos, nagy szó az, hogy megmozdul az ország. PR szempontból okos, mert a 25 helyszín 25 hír, amit lehet habosítani. Ám még a sok százezres Békemeneteket sem nevezném megmozdul az országnak.
A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre.

Nem most kell nekik megmozdulni, hanem az ez évi három választáson kellett volna. Most kicsit késő, illetve 2018-ra még korai. 1990-ben stabil jogrendszert alakítottak ki, a kormányt jogszerűen megbuktatni nem lehet, az utcai hőzöngés meg csak tovább vékonyítja a szavazótáborukat. Hiszen alapvetően az emberek nyugalmat akarnak."

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Citromka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@Knapp75: Adó nélkül is emelik a szolgáltatók az árakat. Tegnap jött ki a jövő évi ár pl az Inviteltől. A többi sem fog elmaradni tőle valószínűleg. Az állandó külföldi példálózás ellenére érdekes, hogy itthon minden csak felfelé megy (ez alól a fizetés és annak vásárló értéke a kivétel). A példákban szereplő külföldön, már szinte ingyen van a telefonálás és a net.
bretagne
@magyarbakancs: Én nem kezeltetném magam vele. Ezek mind egyformán pökhendiek! Ilyenek a szolgák. Mert ugye, ők a mi szolgáink. Mi választottuk meg őket és a mi pénzünkből élnek. Akkor viselkedjenek úgy.
szandokan
@adrenalink: Na meg az sem elhanyagolandó, hogy mindig belém is köt valaki, és akkor elszórakozok kicsit:-) Azt hittem, már elvesztél.
H.Sandor
Surján nagyon biztos kézzel nyomja a billentyűket,de az éleslátásán lehetne vagy 30 dioptriát javítania.
Mellesleg az államilag szponzorált "békemenetre" hivatkozni pofátlanság !
Zsuga
Ez az ember sem hazudtolta meg fideszes mivoltát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.