A békemenetesek közleményben oszlatták el a homályt André Goodfriend ideiglegnes amerikai ügyvivővel kapcsolatban. Szerintük a diplomata megsértette a Bécsi Egyezményt, ezért a Külügyminisztérium döntése alapján azonnal persona non grata lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Vaaki magyarázza már meg ennek a valódi, hamisítatlan agykárosodott őslénynek , hogy csak csettintsen nyugodtan, akkor nagyon hamar meg fogja tanulni, milyen érzés Archeopteryxnek lenni és repülni, ki az ablakon!, Petikével együtt. Mert ugyi Belisarius összevonja a szemöldökét és akkor lesz nekik Sodoma és Gonorrea, vagy hogy a fenébe is hívták azt a másik tanyát... Ja, Gomorra...De nem biztos!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@szöszmösz: ma, 16:43
Attól még megreptethetik.
Bercifiu
Nem tudom mit szarakodnak, mikor még életben van a hadüzenet. Lerohanjuk őket, oszt jó napot.
tivoli
Tényleg! Hová lett a mi egyetlen egykománk? Nagyon nagy a csend.
F_Viktor
Nem ismerem részleteiben a Bécsi Egyezményt.
Nem vagyok jártas a diplomácia világában, ahogyan valaki írta, az egy szakma, azt évekig kellene tanulnia még egy olyan rátermett emberkének is, mint Szíjjas Pétörnek.
És a futsal csapatának is...

Amit viszont tudok, az az, ha a legkisebb lehetősége meglenne külügyminisztériumunknak, vagy kormányunknak, hogy a legkisebb mértékben is belekössenek André Goodfriedbe, akkor ezt megtennék ők, s nem a CÖF-ösoket küldenék rá.
Arra jó ez a békemenetes lábrázás, hogy egy picit Goodfriedezzen a fogyókúrára fogott trolljaik.
Toby
Ezek a marhák még léteznek ? Igaz, pénzmosodának pont megfelelnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.