Kormánypárti képviselőket kérdezett a hvg.hu arról, mit üzennek a Közfelháborodás napja nevű demonstráció résztvevőinek. Hoffmann Rózsa volt államtitkár például vitatja, hogy ez közfelháborodás, de elismeri, hogy joguk van tüntetni az elégedetleneknek. Németh Szilárd hétvégi közleményére utalva azt is megkérdezték, valóban elképzelhetőnek tartják-e, hogy a kitiltási botrány mögött Gyurcsány mozgatja a szálakat.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@mate03: Hát én már biztos nem tudok ezekre válaszolni, sőt attól tartok nem is érem meg, hogy válaszoljon valaki!
Aki ezeket nem tudja megválaszolni, az hiába ígér akármit, nem hiteles!
bence
@clyde: ! Meg megvehetne magához hasonló mocsodékokat , ha nem lenne ennyire szarevő !
bence
@szandokan: ! Még neked ahogy megy ! De ugye nem akarod velem elhitetni , hogy mindezt magadtól fideszes segítség nélkül érted el ?! Hogy egy tál ételért valaki szavaz ,az a kormány szégyene ! Mert azt teszi élhetetlenné , aki amúgy is rászorulna a támogatásra !Azt írod a ,fidesz párti emberek nem egyenlőek a szocialista szavazókkal . Valóban nem ! Mert ők az igazságra adják a szavazatukat, nem mint a fideszesek! földért, trafikért , zsíros állásért stb. Egy baloldali ember nem adja el a becsületét ! Azonban azok ,akik egyetértenek a mostani kormányzással , azoknál , hogy finoman mondjam súlyos probléma van nem csak a jellemmel , hanem az agyban történő korrupt felfogással is , mert ezek mind a fideszt minősítik , akiknél mint szégyenérzet , egy szemernyi sincs .
Grafix69
@szandokan: Egy tál ételért Te zsarnok féreg hát takarod a picsába az ujgazdag fos véleményeddel együtt. Te egytál étel.
Cicamama55
@szandokan: A mi vidékünkön pont egy Fideszes jelölt vendégelte meg a választás előtti napon a remélt szavazóit, ellenzékiek közül egyik sem. Nem volt elég az egy tál étel a sikeréhez.
karma1
@pbalage: Dragam, az oldal bejon nagyon szepen, de mivel eppen a lefedettsegi hataron van a hazunk, nagyon lassu es bizonytalan a letoltes, sajna...:o(((

A Duna Tv-re van egy specialis antennank, amit egyszer kellett megvenni es felszerelni, az egesz buli kb. 400 dolcsiba kerult, de aztan ingyen van, nem havidijas.
ez az ado lehoz meg egy rahedli kinai, koreai, mittudomenmilyen adot is, amire kb. akkora szuksegem van, mint lonak a ridikulre.
Mivel az internetem mobil broadband, hotspot-tal, megprobalom majd a lanyomeknal is, aki 40 km-rel arrebb lakik, jobb lefedettseggel, szoval nem az Isten hata mogott...:o))

Kulonben a kuldemen yed nem ert meg ide, de azert ne keseredj el, ha elarulod priviben, hogy csinaltad, talan tudok segiteni,...:o))

Legyen szep napod, jo hetveged, ha tuntetni mesz, vigyazz nagyon Magadra es masokra is...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.