A színpadon a fiatal szervezők mellett felszólalt a zöld dossziéról elhíresült Horváth András is, akit az Origo is mikrofonvégre kapott.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A nép is ezt szeretné. Nonszensz amit a nav csinál: Vida kivizsgálja Vidát. Természetesen nem talál semmi rosszat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@1magyar: Már megtalálta a kakis liberót.
coni
A románoknál és a bolgároknál (akiktől korrupció terén nem maradunk el) létezik egy korrupció ellenes szervezet amit az EU felügyel. Mivel Horváth András a zöldfüzetét eljuttatta az EU korrupcióellenes szervezetéhez is, elég lassúnak találom a reakció idejüket. Vagy uniós multik is érintettek?
nezelodo
A volt NAV-osnak kísérletet kellene tennie egy nagy összegű életbiztosítás megkötésére. Megnézném a listát azokról akik nem vállalják a kockázatot, és azt is hogy mekkora lenne a plafon annál aki megköti vele.
Hellcat
A cél nemes de ebben a korrupt fideszmaffia által vezetett országban halálra van ítélve.
vukkocska
Olyan kell mondani és tervezni, amit meg is tudnak valósítani. Nem gondolja Horváth András, hogy az általa megszervezendő korrupciós szervezettel bármiben előre jutna? Közelébe nem engednék a NAV-nak. Tiszteletre méltó, amit Horváth András tett. De most már minden tüntetésen ott van, mint szónok. A baj csak az, hogy már szinte mindig ugyan azt mondja. Második alkalommal figyeltem meg, hogy amikor elkezd beszélni, az emberek elindulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.