A keddi avatásra technikai és állat-egészségügyi előírásokra hivatkozva nem engedték be a sajtó többi képviselőjét – írja a Vs.hu.

A lap azt írja, csak az állami média és a kormany.hu lehetett jelen, amikor Orbán Viktor átadta Mészáros Lőrinc sertéstelepét. A miniszterelnök sajtófőnöke az RTL Klub megkeresésére arról tájékoztatta őket: a technikai és állat-egészségügyi előírások nem tették lehetővé, hogy a teljes magyar média megjelenjen az átadón.

A miniszterelnök a beszédében méltatta Mészáros Lőrinc vállalkozót és polgármestert. A jeles eseményen tiszteletét tette Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és több fideszes országgyűlési képviselő.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Valaki 4 év alatt lesz milliárdos a szemünk láttára. Hogyan? Ja, hogy Orbán Viktor szomszéda és játszótársa. Így persze, hogy egyesek jobban teljesítenek. Szomorú, hogy büntetlenül megtehetik ezt az országgal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Szimba: Szimba, megint beelőztél! Épp ezt akartam írni! A disznókat ne sértsük meg, elég lehetett nekik elviselni ezt a sok férget! Szerintem az előírt higéniai körülmények ezeknek jó volt, még sok is! Nemhiába volt ez disznók gyülekezete! (Elnézést kérek a rendes sertésektől!)
torgyan
@bencemacska: Meg majd megy is Kínába!
bakegya
@torgyan: tranzit-onnan irány a tajga-tiszta-amerikás!!!
nezelodo
Csigás Zoltán
Igazad van, a mangalica a szegény emberek disznaja volt mindig. Ez a tény persze semmit nem jelent azoknak, akik "szakemberként" elbírálják a pályázatokat, hiszen a szakmai döntésük a politikai elvárásnak megfelelően születik. Amelyiknek a szájába kell rágni, mi a helye döntés, az nem sok fizetést vesz fel abban a hivatalban. Tehát ezek az intenzív mangalicatelepek az EU-s támogatás lenyúlásának eszközei.
Maga a fajta újra divatba jött, tudományosan meg lehet indokolni ugyanúgy, ahogy egykor a tojásfogyasztás korai halálozás, egyik "okozója lett". Később ugyanezek a táplálkozás nélkülözhetetlen részének írták le. Mindig attól függ a minősítés, ki a tudományos dolgozat megrendelője.
spu00
De legalább minden média ingyen megkapta a felvételt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.