Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt az 56 éves nőt, akinek elszabadult kutyája kedd délután egy gyereket és két felnőttet harapott meg – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján. A Dunaújvárosi Hírlap értesülései szerint a kutyatámadás a helyi általános iskola udvarán történt.

A rendőrségi közlemény szerint a kutya előbb a gyereket harapta lábon, majd a segítségére siető két felnőttet is megmarta.

A rendőrség szerint az állat azért szabadulhatott el, mert gazdája megszegte az ebtartásra vonatkozó szabályokat. A rendőrök gondoskodtak a megvadult állat elhelyezéséről.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy általános iskolás fiú, egy 50 és egy 30 év körüli nő szenvedett könnyű sérüléseket az eset során.

Az újság szerdai számában azt írta, hogy a napközis gyerekek az ebéd utáni levegőzést követően az udvarról indultak vissza az iskola épületébe, amikor az elszabadult nagytestű kutya elkapta a hátul álló 3. osztályos fiú vádliját. A kutya az egyik igazgatóhelyettest és egy takarítónőt harapta még meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.