Házkutatást tartottak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei egy hús- és húskészítményeket forgalmazó társaság rózsadombi székhelyén október közepén – írja a hvg.hu.

Ez így még nem is akkora hír, de a cikkből kiderül, hogy a szóban forgó cég egy ukrán nagyvállalkozó érdekeltsége, akinek a lánya Orbán Viktor tanácsadójának, Habony Árpádnak a barátnője.

A hvg.hu úgy értesült, a NAV a hús- és húskészítmény-kereskedelemmel foglalkozó V Plus K Kereskedelmi és Szolgáltató Kft rózsadombi székhelyére szállt ki szombaton. Egyrészt egy áfacsalásgyanús ügyben érdeklődtek, és hajtottak végre házkutatást, melyben a társaság több partnere lehetett érintett, valamint általános helyszíni vizsgálatot is végeztek a NAV adóellenőrei az üzletember érdekeltségeinél.

A hvg.hu úgy tudja, az adóhivatal azóta értesítette a céget, hogy a vizsgálat lezárult, Usikovék pedig szeretnék minél hamarabb elfelejteni az egészet. Usikov érdekeltségeivel szemben egyébként három évvel ezelőtt áfacsalás miatt már volt egy kiterjedt adóhatósági vizsgálat, aminek nyomán előzetesbe is került.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
És azt hallottátok?
Milyen játékot nem tudsz játszani Nemzeti Adó- és Vámhivatalosokkal?
Amerikából jöttemet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@m.macskosz: Ebben az egészben mindenki benne van , mindenkinek csurrant-cseppent és mindenhol így van. Nekünk lenyomnak egy kirakat ügyet azt csámcsoghatunk rajta. Csak végig kell gondolni ki milyen pártban , szervezetben , honnan indult és mind összekapcsolódik az élete folyamán valahol. Mi meg itt marakodunk egymással egy ilyen sz@rházi banda miatt.
Levendula
Nem hiszem el. Nem mernének Habony rokonainál, barátainál, ismerőseinél vizsgálódni.
bakegya
@m.macskosz: összevetve azzokkal az igen alapos információkkal amit a Magyar POLIP c. összeállításban olvastam-nagyon valószínű a felvetés-ócska orbánjátszma ez is,és erre már a jenkik rég rájöttek!
Toby
@Horizont: Nem is várhatjuk el, hogy egy gengszterkormány fő parazitáit makulátlanok legyenek. Még orbán "a szomszéd erdeje mindig zöldebb" viktor kitagadná...
torok sultan
Nem tudom ki hogy van vele,de Én ránézésre kérdezés nélkül becsuknám egy huszasra a Csillagba.!
Pálinkafőző Rézüst
Halló modi(k) Hiányzik innen az "Új hozzászólás" utáni csíkról maga a hír, amihez hozzá lehet szólni! Mert a sok troll elfelejti, hogy mihez kell írni, mire ide leér, (agyilag, ha van) írnak mindenféle baromságokat... Ugye nem kell sorolnom őket...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.