Már három volt futsalos csapattársával dolgozhat együtt Szijjártó Péter a Külgazdasági és Külügyminisztériumban - írja a Blikk.

A lap a külügyi tárcától azt a tájékoztatást kapta, hogy Monspart László a Miniszterelnökségtől már június közepén átment hozzájuk és most havi 350 ezerért a parlamenti kabinet munkatársa. Előző helyén hasonló összegért hivatalsegéd volt. Felvették Temesi Norbertet is, aki a Miniszterelnökség szerződéses tanácsadója volt havi 490 ezer bruttóért, jelenleg protokollreferens főállásban 400 ezerért.

Szijjártó a 2010-es kormányváltás után a Miniszterelnökséghez került és a lap szerint hamarosan a tárcának kezdett dolgozni öt volt csapattársa is. A Miniszterelnökségtől a Blikk most megtudta, hogy az öt sporttárs közül már csak Hacker Gábor dolgozik náluk havi 230 ezer forintért, ami három éve változatlan fizetés. Az ötök közül így csak Szikora Levente nem dolgozik egyik tárcánál sem, ő június közepéig havi 556 ezer forintért befektetési stábvezető volt a Miniszterelnökségen.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
A közös öltöző " hatása " fontos szempont a munkahely keresésben .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@tivoli: 20:18 Dehogy értettelek félre ! Az egészből ezt hámoztad ki? Olvasd el újra lécci. Eszembe sincs sajnálni, csupán a "tényeidből" rájöttem, miért tévesek a megítéléseid.
mate03
@tivoli: A Szabad rablás 1989-ben kezdődött,és kisebb megszakításokkal,tart a mai napig! Az Antal kormány ideje alatt,az országot,úgy ahogy kell kiárusították! Most Viktor próbál mindent államosítani,ez viszont Rákosira volt jellemző! A szabad piacot nem szabad tönkretenni! Mert abba végképp belebukik az ország ! Nem te vagy az egyetlen, akinek elvettek mindenét,vagy csődbe vitték,ez nagyon szomorú! De ez nem jelenti azt,hogy Viktor olyan cégeket próbál tönkretenni,akik becsülettel adóznak és aránylag olcsó és jó minőségű ,árút hoznak ebbe a szerencsétlen országba!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 09:59
És miért tévesek a megítéléseim?
A te szemszögedből azok, az én szemszögemből nem azok, Ezen nem veszhetünk össze, mert feltételezem, hogy semmiben nem hasonlít az élethelyzetünk. És különben is, minden szamár a maga terhét érzi.
tivoli
@mate03: ma, 10:06
Írásod alapján egyet kell értenem veled. Annak idején amikor annyi mindent elveszítettünk a rendszerváltás jóvoltából, szinte újra kellett tervezni az egész életünket. Minden ami addig volt, felejtős lett, próbáltunk alkalmazkodni mind, akik nem voltunk kedvezményezettjei az új helyzetnek.
Eltelt 25 év, és akkor jön megint az, hogy rendeződjünk vissza?
'89-ben még volt tartalékja az átlag embernek, ma már jóformán átlag ember sincs, csak a mindennapijáért egyre nehezebben megharcoló alattvaló.
sentinel216
A zselésnek muszáj ezeket a fiúkákat alkalmazni, mert különben elmesélnék, hogy micsoda fiús huncutságok folytak az öltözőben, meg a zuhany alatt?
mate03
@tivoli: 20-évig másodállásban lifteztem.a z adót becsülettel fizettem! (Ebben a szakmában ,nem lehet adót csalni)! A mai napig ebből és a3-év Iráni munkámból.van a tartalékom.Most vén fejjel,ami maradt lift alkatrészem,azokat adogatom el,mert olyan alkatrész hiány van hogy állnak a liftek! Ezek a mai srácok,párban dogoznak havi kétszáz ezer bruttóért! Ha meghibásodás van 24-őrán belül működni kell a liftnek különben kötbérezik!hozzám járnak alkatrészért de lassan én is kifogyok, Nem szeretnék harminc éves lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.