Mit zászlónap, valóságos zászlóhét van most, hétfőn Kövér László kivitette az uniós zászlókat a parlamenti ülésteremből, rá pár napra pedig a Fidesz-frakció Rogán Antal és Németh Szilárd nevében törvényjavaslatot nyújtott be a zászló és címer ünnepéről. Közben a Szent Korona is sikeresen megmenekült, főleg azért, mert senki sem akarta igazából bántani, csak gyakoroltuk, mi lenne, ha akarnák. De menjünk csak sorjában.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most legyek cinikus? Igen, az leszek! Indul a zaszlo-mutyi, mert valakinek nagyon jol fog jonni a kis es nagy, selyem, sifon, papir, muanyag zaszlok es zaszlocskak gyartasa, forgalmazasa, aranyrojttal vagy anelkul, esetleg lukkal a kozepen a cimer helyen, (olloval vagott lukkal olcsobb, agyugolyo utotte, egetett lukkal dragabb,,,,)

Aztan, ha mar elnyerte valami csokos a magyar zaszlok nagymennisegu gyartasat, akkor (kb 1 het mulva) a kormany - persze teljesen a sajat otletebol szarmazoan! - megengedi, hogy a Parlamentben legyenek Europai Unios zaszlok is, na meg szekely zaszlok is, amiket szinten a Crown Flag by Orban Zrt fog csinalni, mert ha mindenhova kituzhetjuk azt is, akkor igy triplazodik az uzlet.

Ez alkalombol Vajna kap 5 milliard forintos adokedvezmenyt, ami az ehezo gyerekeknek lesz nagyon jo.

Kerenyi megcsinalja Makovecz emlekere a fakeretes zaszlot, ami nagy szelben plane praktikus, mert nem osszevissza fogja fujni a szel a lobogot, hanem szepen, egyenesen, igy meg szelkakasnak is jo lesz.

Egy ujabb het elteltevel felelesztik a kisdobosok es uttorok mukodeset (a cserkeszekkel karoltve) azzal a valtoztatassal, hogy a kisdobosoknak zold, a cserkeszeknek meg a feher maradekbol lesz nyakkendojuk, az uttorok maradnak a pirosnal...

Kozben Orban Viktor felavatja a zaszloanyat, Tereskova festono szemelyeben, negyszemkozt.

Azert a duhtol toporzekolni tudnek, hogy EZ most a legfontosabb abban a rohadt Parlamentben... SZEGYEN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.