A rendszeres szociális segély, mint ellátási forma megszűnik, helyette márciustól az önkormányzatok dönthetik el, kinek adnak támogatást. Ugyanígy törli a szociális törvény kötelező segélyei közül a kormány a lakásfenntartási támogatást és az adósságkezelési szolgáltatást is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Köszönjük meg mindenkinek aki a fideszre szavazott
vidéken családok százai ezrei maradnak ellátatlanul
nincs munka- nincs családi pótlék
nem vagy csókos nincs segély sem
és ha félretettél a nyugdíjas napjaidra, az is megy a főnökség zsebébe
és a nép otthon ül és nézi a királyi tévét hogy milyen jó neki
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
Februárban,márciusban nagy tüntetések lesznek,a szakszervezetek a közmunkások, a min.béresek, a gazdák, ekkorra rájönnek mind át lettek baxva.
A Szakszervezetek is szervezkednek majd, mert az utóbbi 3évben meg sem hallgatták öket kormány, részéről.
Dr plágium
Egyetértek az előttem szólókkal, de azért hozzáfűzném vannak olyanok is akik visszaélnek a jelenlegi helyzettel. Ismerek olyanokat akik felveszik a segélyt, a lakásfenntartási támogatást és jót röhögnek a markukba, mert mellette feketén dolgoznak. A probléma pedig ott lesz, hogy pont ezek az emberek fogják a jövőben is megkapni mert nagyon jól tudják kinél kell nyalni.
micfild
@Fradigege: én is folyton "lámpavasakat" látok... rémálmomban.
Orbánisztán hatalmi elitje, azt képzeli a végtelenségig lehet nyomorgatni a népet.
kamazuka
Na,ez majd szüli a korrupciót!
Kisfiam, ha jattolsz kapod a lóvét!
Ismerve néhány éhezó polgármestert nincsenek kétségeim.
hetöndöe
"Tavaly a vállalkozások és a foglalkoztatottak együttesen több mint 180 milliárd forintot fizettek be a Nemzeti Foglalkoztatási Alapba, miközben abból a munkanélkülieknek alig több mint ötvenmilliárd jutott – állítja a szakszervezeti vezető. Jövőre hasonló lesz a helyzet: a költségvetés tervezete szerint tőlük már több mint kétszázmilliárdot szednek be, és ebből szintén ötven milliárdot irányoztak elő az álláskeresők támogatására. Székely szerint torz rendszerről van szó: az állam különféle címeken pénzt gyűjt, majd önkényesen eldönti, hogy azt mire költi.

Hová tűnik a befizetett pénzünk rohadék tetves Fidesz?
Yvett
Igen sajnos sokkal több lesz az éhező,földön futó ember ! Sajnos az egyik faluban "nyílt szavazás " volt október 12-én . Aki behívta a polgármester jelölt hozzá tartozóját a szavazó fülkébe (mert ez volt a bizonyíték ,hogy oda szavazott ) annak megmaradt a munkája akik nem azokat folyamatosan elküldik mert sajnos az nyert ! Ha most Ő dönt a segélyezésről , sokan fognak éhezni mert a rokonokon, barátokon kívül más nem fog kapni semmit és ez csak egy település az országban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.