Kormánypárti képviselők módosító indítványokkal a saját érdekeltségükhöz kapcsolódó sportcélokra juttatnának összesen több mint félmilliárd forintot a jövő évi büdzséből. A jövő évi költségvetést módosító javaslatok közül az egyik a kiemelt sportegyesületek működésének támogatása soron szereplő 1,65 milliárd forintos előirányzatot 150 millió forinttal növelné meg. Igaz, a javaslatból az nem derül ki, hogy ezt az összeget pontosan honnan is csoportosítaná át a módosítót jegyző Fideszes képviselő, Szatmáry Kristóf. Aki mellesleg a BVSC sportegyesület elnöke is.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez gengszterisztán lényege, mint a "demokratikus" egyéni képviselői inditványok alapján hozott törvények, a haverok javát szolgáló jogszabályok 2 nap alatt nyélbe üttetnek, a devizások nyöszörgése 5 év alatt sem, egycsaásra lehet ma valaki milliárdos, ha nagy betűvel írja az orbán- nevet, hadban állunk az USA-val és Brüsszel, mert él még a magyar virtus és ezt feltétlen ki kell mutatni, ha leszopatnak ezért bennünket, akkor is, mert akik megérdemelnék személyesen a cumiztatást, azokhoz nem jut el, csak a többi vétlenhez !
Mocskos korrupt csürhe !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Adnék én nektek fejenként 20 év fegyházat !
pbalage
@szandokan: na látod ez a demokrácia, te is mondhattál valamit, meg én is, és most már bármilyen hírt elterjeszthetek rólad... (ezt a Putyintól tanultam, nem kell felháborodni, a Vitya is tőle tanul, a saját fegyvereteket fordítom ellenetek, űberzsírkirááááály! )
szandokan
@pbalage: Gratulálok. Akkor végre van egy szép estéd. Most mondanám, hogy élvezd ki, amíg teheted, de miért mondanám...Te sem vagy különb, mint a legtöbb itt trágárkodó egyén, csak te nem használsz csúnya szavakat.
pbalage
@szandokan: hát az úgy van, hogy most megpróbálom megértetni veled az "igazi" demokráciát, amit a fidesz erőpolitikával megpróbál átnyomni az embereken.
Gondolom, hogy nem tetszik, de azért teszem ezt, hogy sikerüljön felfogni a mostani eseményeket... talán sikerülni fog.
(nem ellened csináltam, hanem Érted. Érted?)
Szimba
@szandokan: Ezeket a sportklubokat fenn is kell tartani. Ebből nem csak 2x lakhatna jól sok gyerek. "Még mindig riasztóan magas a megszűnő cégek száma Magyarországon: 2013 harmadik negyedévében 8511 cég szűnt meg."- ennyit a vállalkozókról.
"A kormány egyedül nem oldhatja meg mindenki gondját."- nem is akarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.