Hivatalos látogatást tesz jövő héten Dél-Koreában Orbán Viktor kormányfő – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az MTI-t.

A miniszterelnök által vezetett politikai-üzleti delegáció csütörtöktől szombatig folytat majd tárgyalásokat a Koreai Köztársaságban – közölte.

Orbán Viktor találkozik majd mások mellett Pak Gun Hje dél-koreai elnökkel, előadást tart egy szöuli egyetemen, és beszédet mond a dél-koreai-magyar üzleti fórumon – tudatta a sajtóiroda vezetője.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@Horizont: hivatalosan dél koreába megy, de lesz egy kerti parti dzsongunéknál, és ha már egyszer úgyis arra jár, akkor azt ugyebár nem lehet kihagyni... (álá kósa)
Toby
@Horizont: Havasi Ne Zavarják Meg az Embereket Bertalan ( fúúú de nem szeretem az ilyen fosztóképzős neveket ! ) esetében soha nem lehet tudni a valóságot, valszeg átruccan északra is, hogy egy csókot nyomjon a politikai testvérpárt istenének gyógyuló félben lévő tappancsára és gratuláljon ahoz, hogy a Munkapárt kivette alkotmányából a kommunista megjelölést ( ez igaz ! ) ám gyakorlata azonos orbánéval !
coyote3
Na az elhízott mangalica most ott nyáladzik... Persze azt elfelejtette , hogy ő volt aki sokat tett azért, hogy a Kia végül nem itt, hanem Csehországban települt meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.