Az már régóta nem újdonság, hogy a közmédia olyan ostobának tekinti a nézőit, hogy a retusálástól kezdve a hírhamisításig bármit megenged magának, eddig azonban legalább tudományosan nem próbálták alátámasztani a seggnyalást.

És akkor Németh Balázs televíziós kormánykényeztető szólította Szilágyi Bélát, a Híradó gazdasági szakújságíróját (!), aki diagramon ábrázolta, hogy mennyire nem drágul Magyarországon az utóbbi időben semmi. Ez azonban így még mindig erősen felsőfok, úgyhogy szavakkal is elmagyarázta: több pénz = több elkölteni való. Köszönjük, Béla.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Vazze Béla, átnéztem a lakást padlástól, pincéig, nem találom a többlet jövedelmet! Pedig még a rég nem hordott ruhák zsebeit is átnéztem. Le is mentem a közértbe tájékozódni infláció ügyben. Már ami rám vonatkozik. Csirke párizsi 1/2 kilós, augusztusban 460, most 699 Ft, 1liter tej 38 forinttal drágult, péksütemény negyedével drágább. Igaz, a marha hátszín, meg a lapostévé kicsit olcsóbb lett, de olyant mi úgysem veszünk. Hazudsz Bélám! Hülyeségeket mutogatsz a diagrammjaidon, mint valami őrült meteorológus, de ezzel nem lesz hihetőbb a dumád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
@sentinel216: "Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér ez a mi nagy céljaink igazságához?!"
sentinel216
@alte trottel: Maga is ott voltál (Rátót)Bélafalván a Bélák falugyűlésén? "Vaksi szememmel" azt látom, hogy egyre kevesebb WC papír fogy és "süket fülemmel" azt hallom, hogy egyre kevesebbet húzzák le a WC - t, ami azt mutatja, hogy a zemberek kevesebbet is esznek.
Strong
Minél többször mondjátok, hogy jól élünk -én annál gyanakodóbb vagyok...

-új adók?
-újabb lenyúlások?
-új házakat kapnak?
-új stadionok épülnek?
-épül a paks 3 is hitelből?

mit akartok még bejelenteni?

de tudjátok én valahogy mégis csodálkozom az embereken, akik a 2/3 -ot adták nekik...ezt még megeszik?
Fradigege
Ezt a Bazsikát egyszer kempingszékkel fogom hülyére verni. Hátulról, kelet felől, 15:32 kor, egy bokor mögül fogok támadni.
sentinel216
A fideSS "bélái" gondolkodnak, nekünk meg táblázatokat mutogatnak. A vizet velünk meretik ki a tóból, a gödröt velünk ásatják meg.
www.youtube.com/watch?v=K6ANpT3Uoos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.