Kárpáti György hetekkel korábban tudta az eredményt. Grosics Gyula halála után a diplomabotrányába belebukott volt köztársasági elnök maga jelentkezett be a Nemzet Sportolója címre. Kárpáti György volt vízilabdázó hetekkel korábban tudta, hogy Schmitt kapja majd a havi félmillió forinttal járó címet – írja a Bors. Portisch Lajos szerint egy 14 fős listán szereplő nevekre kellett szavazniuk, de maga a szavazás korrekt módon folyt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levi
Tudtam, hogy épeszű ember nem jelölné ezt a rakás szart ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Ami jár az jár!!! Plagizálva a nemzet golyós tollától :-)))
Manhattan
Magyar Zoltán igen! Ő valóban világhírnevet szerzett Magyar köztársaságnak, és valódi doktor! A világ tornászai a "Magyar Vándor"-t tanulják, amit Zoltánról neveztek el.
F_Viktor
@Manhattan: Nem csak a Magyar-vándor ami a tornász sportban nevéhez fűződik. Ő csinálta legelőször az orsót és a szökkenő vándort is.
Míg egyéniben a nemzet Plágiuma 2 országos bajnoki címmel és egy VK győzelmet tud felmutatni, addig Magyar Zoltán:
20-szoros mesterfokú magyar bajnok, kétszeres olimpiai bajnok 3-3-szor nyerte el a világ-, illetve Európa legjobbja címet. VK-át kétszer nyerte el.
tivoli
@F_Viktor: ma, 18:38
De hát az mind eltörpül egy önként jelentkező ferpléj játékos plagibácsi egyénisége mellett. :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.