Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Eddig tűrtük a közmédia kivételezését! A Propeller közleménye.

Tisztelt M1 Híradó!

Sajnálattal értesültünk róla, hogy 2014. november 21-i, a prágai tojásdobálásról szóló riportjukban nem kérték számon a Propellert azon médiumok között, amelyek "Tojással dobták meg Ádert Prágában" címmel számoltak be a köztársasági elnök urat ért sajnálatos eseményről.

A riportban három piacvezető internetes oldalt (Index, 444, hvg.hu) mutattak be, melyek ezáltal további ismertséghez jutottak, miközben kisebb médiumként a Propeller is a kifogásolt címmel közölt hírt. Véleményünk szerint egyoldalú, a nagy elérésű oldalaknak kedvező hírszerkesztésükkel torzították az internetes portálok közötti versenyt, indokolatlan további előnyökhöz juttatták a nevezett médiumokat, és azt a hamis látszatot keltették, hogy az Áder János köztársasági elnök urat ért incidenssel csak a legnagyobb médiumok foglalkoztak ilyen formában.

Tisztelettel kérjük a Híradó szerkesztőségét, hogy a Propellert is kérjék számon főműsoridőben, többször, jól artikuláltan említve oldalunk nevét, valamint legkevesebb öt másodpercig képernyőn tartva cikkünk fotóját!

Köszönettel,
a Propeller

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@m.macskosz: Fura, hogy erre volt, 3,1 perce a királyi tévének, ennél szerintem lényegesebb dolgokra meg fél percük sincs. Ezúton üzenem a három említett médiának,
-- és Neked is, kedves Propeller--, hogy tőlem nem kell elnézést kérni, én semmit nem
értettem félre. Áder elhajlása egészen kiváló volt, kb.olyan, mint a jelenlegi politikai elit
reakciói a nekik feltett újságírói kérdésekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Okos, ügyes és jól célzott közlemény ! Talált ! Gratula érte !
Senara
Index nemcsak lop , hazudik is ? Hírportál mit tud ellopni .. nyugdíjpénztárt ? Hazugságra ott a helyreigazítási lehetőség , amibe élen járnak a kormányközeli lapok sőt bíróság kötelezi őket rá .
mate03
@Horizont: Azért az nemvolt semmi ahogy Jani elhúzta a fejét! Meglátszik hogy horgász,jók a reflexei! Bárcsak a közéletben is használná ezt a tehetségét!
m.macskosz
@mate03: Használja.
Csak rossz cél érdekben. :(
nemkati
Lájkoltam a Propellert!
És tetsziket hova lehet nyomni?
KERKA
@F_Viktor: Ezt én is hiányoltam eddig. Jó azt látni, hogy mennyi komment ment rá eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.