A HírArénak nyilatkozott Erőss Gábor szociológus, aki elmondta, hogy a tudás alapú társadalom helyett, a hatalom érdekében épül ez az egészen borzalmas rémálom, ez az úgynevezett munka alapú társadalom, ami azt jelenti, hogy az alsó rétegeket közmunkára ítélik, és gyakorlatilag éhbérből kell megélniük, miközben a lakosságot megfosztják a továbbtanulás lehetőségétől.

Forrás: hirarena.com
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Napelemes L.Simon vagy Fémkupakos Debreceni Lajos vagy a Nemzet Főfütyije Deutsch Tompi,esetleg a csepeli Rezsiőr és Nyelvzseni Vida Ildikó mind tökéletes példái annak, hogy nem kell ebben az országban okosnak lenni kérem alássan, hogy magasra törjön az ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
A butasági alap már megvalósult, nem kellett hozzá Orbán. Akik 2010 előtt születtek, maguktól buták, akik utána, még bármi lehet belőlük.
Csak a buta emberek szörnyülködnek minden szarságon, ahelyett, hogy gondolkodnának
Hol van most értelmiségi társadalom?
joopapa
A butaság alapú politikusi "elit" már megvalósult a fityeszben, elég a Tálaira az L Simonra gondolni, bár ők elég sok pénzért buták! Na most ezt akarják az országgal is tenni, ne gondolkozz csak szavazz a fityeszre!
miazavalami
Az önkényuralom lényege, butaságban elnyomásban tartani az embereket, lökni nekik időnként egy kis alamizsnát.
Ők meg azt hiszik nekik csak ennyi jár. Hiszen add meg az istennek , add meg a császárnak, add meg a királynak! Még akkor is ha te beledöglessz!
soljanka
Napelemes L.Simon vagy Fémkupakos Debreceni Lajos vagy a Nemzet Főfütyije Deutsch Tompi,esetleg a csepeli Rezsiőr és Nyelvzseni Vida Ildikó mind tökéletes példái annak, hogy nem kell ebben az országban okosnak lenni kérem alássan, hogy magasra törjön az ember.
spu00
Hát, hogy honnan vették azt nem tudom, de a 2015-s költségvetésben a 2014-s 196 Mrd-vel szemben 209 Mrd a tervezett költség, ez másnál biztos a vissza fejlesztése az adott oktatásnak. Ne vegyék be, jelenleg a 209 több, mint a 196, de az Önök tájékoztatója lehet tud valamit az új matematikai tudomány alakulásáról.De előfordulhat, hogy most van 2015, s jövőre lesz 2014, mert akkor még igazuk is lehet.
JAJMÁR
Nem egyszerűen butaságra épít, felülről programozott butaságra épít, és a programozó nagyon okos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.