A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) vasárnap esti ülésén nem hitelesítette azt a népszavazási kezdeményezést, amely szerint bűntettet követne el az, aki prostituált szexuális szolgáltatását igénybe veszi és ezt fél évig terjedő szabadságvesztéssel lehetne büntetni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Kár
Szexrabszolgákat tartani és igénybe venni is bűn, bár a politikusok, rendőrök nagyon szeretik (tartani és használni is)
dzurinda
@Nil: Valamilyen szinten egyetértek, de ne legyünk naivak: ez a jelenség mindig is létezett és létezni fog. Inkább normálisan szabályozni kellene, illetve keményen felszámolni a prostitúcióra rátelepedő alvilági hálózatot.
Nil
Gondolod hogy egy kislány úgy születik hogy ő prostituált akar lenni?
Nemrég ugyan hallottam egy 14 éves kislányról akinek ez a terve, de gondolod hogy tud valamit erről a világról?
Kiszolgáltatott lányok, asszonyok vállalják be ezt és nagyon kemény. És nem lehet megszökni - beszéltem olyan lánnyal akit beraboltak. Kis naiv megkérdeztem miét nem fordul a rendőrséghez. Sejtheted mi volt a válasz ...
Szerintem az a "férfi" aki ilyen nőkhöz fordul az beteg ...
ÉS hogyne legyek elfogult... mert tudom hogy ilyen is van- teljesen mindegy hogy nő vagy férfi, hogy nőnek vagy férfinak a szolgáltatásait veszi igénybe- akkor is beteges.
Igazából sajnálom ezeket az embereket mert a legcsodálatosabb dologról mondanak le: a szeretkezésről.
tivoli
@Nil: ma, 13:52
Ki beszél itt szerelemről?
Ez egy szolgáltatás, amiért fizet a szórakozni vágyó ember.
S mint ahogyan a mozikban vannak különböző témájú filmek, itt is hangulat szerint lehet kiválasztani, ki mit szeretne. A romantikus filmeket meg otthon nézik a kedvesükkel, feleségükkel, szerelmükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.