Magyarország minél előbb szeretné lezárni az amerikai-magyar politikai kapcsolatokat terhelő nyitott kérdéseket - mondta Szijjártó Péter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában. A külgazdasági- és külügyminiszter utalt arra, hogy Polt Péter legfőbb ügyész jogsegély-kérelme adhat választ arra, hogy mi baja az USA-nak az érintett magánszemélyekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Végigszenvedtem az ATV Szabad szemmel müsorában Petike vergödését !
Bement az oroszlánbarlangba, Mészáros Antónia profi módon megalázta !!
Egy elöre betanult szöveget próbált beadni, de a Hölgy nem hagyta !!
Hát hogy nem diplomáciai szakember, az már látszik !!!
Érdemes - aki nem látta - az ATV archivban megnézni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
"Sziklaszilárd és határozott álláspontom, hogy ha valaki más korrupcióval vádol meg, akkor mellé kell tenni a konkrétumokat" - fogalmazott Szijjártó Péter a kitiltási üggyel összefüggésben, majd hozzátette: "ha ezekkel a konkrétumokkal rendelkeznénk, akkor senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy a magyar kormány kivizsgálná ezeket a kérdéseket".
Petike, még mindig itt tartasz, miközben:"Az amerikai nagykövetség a minisztériumban átadott angol nyelvű dokumentumban emlékeztetett, hogy 2012 februárja óta a nagykövetség rendszeresen konzultál a magyar kormánnyal a korrupciós aggodalmaikról. A dokumentumban ezt követően 2013 októberétől 2014 októberéig időrendben felsorolnak több találkozót, amelyeken a korrupció kérdéséről egyeztettek. A NAV-val folytatott konzultációk témái között szerepeltek a mezőgazdasági áfacsalásokkal és a trafikrendszer átalakításával kapcsolatos aggályok, továbbá az is, hogy két amerikai agrárvállalat azt állította: évente több tízmillió dollárt veszítenek az áfacsalások miatt."
És ha még mindig itt tartasz, bizony van kétségünk afelől, hogy a magyar kormány kivizsgálná ezeket a kérdéseket".
volvós
Végigszenvedtem az ATV Szabad szemmel müsorában Petike vergödését !
Bement az oroszlánbarlangba, Mészáros Antónia profi módon megalázta !!
Egy elöre betanult szöveget próbált beadni, de a Hölgy nem hagyta !!
Hát hogy nem diplomáciai szakember, az már látszik !!!
Érdemes - aki nem látta - az ATV archivban megnézni !!!
volvós
Lelki szemeim elött :
Polt Péter:
- Csiga-biga gyere ki
ég a házad idekint ...
kapsz tejet , vajat
holnapra is marad !

Marad ???:-)))))
Toby
@Szimba: Hát persze, Illiberália-Gengszterállamban úgy működik a bizonyítás, hogy a sértett alaposan szedje össze a bizonyítékait, ki ne maradjon semmi, majd sétáljon be a megvásárolt ügyészségre, adja elő panaszát és terjesze elő a bizonyítékokat, majd hallgassa is ki a gyanúsítható személyeket, tartson házkutatásokat, foganatosítson lefoglalásokat, indítványozzon zár alá vételeleket, tartson szembesítéseket és készítse el a vádjavaslatot, majd írja is meg a vádiratot !
És Polt Felakadt Szemöldökű Péter, csak ezek után tenné megfontolás tárgyává, hogy rendeljen-e el nyomozást, vagy esetleg már feljelentés-kiegésztés keretében is megtagadhatná azt !
Egyenesen sértő, hogy mennyire hülyének nézik a "magyar embereket" ( ezt is hogy elfelejtették...) de főleg a tapasztalt amerikaiakat !
Szimba
@Toby: Most sértő, hogy hülyének nézik a magyar embereket, de az oktatási tervüket tekintve, annyira elhülyíteni akarják az új felnövekvő generációt, hogy már fel se tűnjön nekik. Cél: Maradj buta, szolga, napszámos, közmunkás. Csak a fidesz! És a gyerekeik tanuljanak, magániskolákba, de inkább külföldön. Nem oroszországban, vagy azerbajdzsánban persze. Csakis a hanyatló nyugati országokban.
Toby
@Szimba: Gengszterisztánban - elmebeteg elképzelésük szerint - lenne egy mindenki felett álló, gyevi bíró védettségű vezető réteg - naná, hogy csókos bogarakból - meg lenne a húgyért szarért rabszolga munkát robotoló közmunkás hatalmas tömeg, hogy luxusban tartsa el a vágásérett disznókat, továbbá a hatalmukat biztosító pandúr kaszt és persze lenne a közmunkások utánpótlását biztosító csoport, iparitanulókból, politikai okokból állásvesztettekből, még beszélni tudó ellenzékiekből, szakmunkásokból és betanított munkásokból, akik még csak közelébe sem mehetnének a főiskoláknak, egyetemeknek !

Olvass Észak-Korea belviszonyairól, hát ez pontosan az, amit a gengszterek elképzelnek a maguk javára !
És ez abszolút nem vicc vagy túlméretezett jellemzése a gengszter-rendszernek!

( Blaine Harden- Szin-Dongjok: "Menekülés a 14-es táborból" alcíme: Észak-Koreából a szabadságba. )

Pontosan. betűről-betűre erről szól !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.