Szerinte nem kaptak konkrétumokat Amerikától a korrupciós vádakkal kapcsolatban, ezért nem vizsgálja a kormány a felmerült kérdéseket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
"Sziklaszilárd és határozott álláspontom, hogy ha valaki más korrupcióval vádol meg, akkor mellé kell tenni a konkrétumokat" - fogalmazott Szijjártó Péter a kitiltási üggyel összefüggésben, majd hozzátette: "ha ezekkel a konkrétumokkal rendelkeznénk, akkor senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy a magyar kormány kivizsgálná ezeket a kérdéseket".
Petike, még mindig itt tartasz, miközben:"Az amerikai nagykövetség a minisztériumban átadott angol nyelvű dokumentumban emlékeztetett, hogy 2012 februárja óta a nagykövetség rendszeresen konzultál a magyar kormánnyal a korrupciós aggodalmaikról. A dokumentumban ezt követően 2013 októberétől 2014 októberéig időrendben felsorolnak több találkozót, amelyeken a korrupció kérdéséről egyeztettek. A NAV-val folytatott konzultációk témái között szerepeltek a mezőgazdasági áfacsalásokkal és a trafikrendszer átalakításával kapcsolatos aggályok, továbbá az is, hogy két amerikai agrárvállalat azt állította: évente több tízmillió dollárt veszítenek az áfacsalások miatt."
És ha még mindig itt tartasz, bizony van kétségünk afelől, hogy a magyar kormány kivizsgálná ezeket a kérdéseket".
adrenalink
Gránitszilárd alaptörvény, sziklaszilárd Szijjártó álláspont, Németh Szilárd rezsibuzi... országunk szilárd alapokon áll:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.