Tízmilliókat kaszál az agrártámogatásokon a Miniszterelnökség agrárfejlesztésekért felelős államtitkára, Kis Miklós Zsolt a Blikk szerint.

Az idén júniusban kinevezett állami vezető csak ebben az esztendőben 32 millió forint uniós és állami támogatásban részesült a 70 hektárnyi földje után.

Ebből 22 milliót már az államtitkári kinevezése után utalt át a költségvetés Kisnek. A lap feltette a kérdést: nem érzi-e összeférhetetlennek, hogy állami vezetőként, aki ráadásul az agrár-vidékfejlesztésért felel, ekkora összegű támogatásokat kap.

"Az államtitkári kinevezésemet megelőző években több pályázaton is sikeresen indultam, amelyek nagy része többéves kötelezettséget vont magával, s a kifizetés folyamatos" – válaszolta a Blikknek Kis Miklós Zsolt, aki jelezte, hogy mivel a korábbi években elnyert pályázatainak zárása és azok költségelszámolása folyamatban van, így további kifizetéseket kap 2015 végéig.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát kinek osszon a szerencsétlen ha nem magának? Benyújtja, elbírálja, kihirdeti magát nyertesnek, lepecsételi, kifizeti, magának.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Azért kapta ezt a csekély lét, mert kérges lett a tenyere a kapálástól. Megérdemelte.
Dr. Felipe
Hát kinek osszon a szerencsétlen ha nem magának? Benyújtja, elbírálja, kihirdeti magát nyertesnek, lepecsételi, kifizeti, magának.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.
Desischado
A segélyt el akarják venni, de maguknak osszák a pénzt rendesen! A föld nem hordott a hátán még ilyen aljas mocskokat!
evacica
@Dr. Felipe: Miért ne adott volna magának, a főnök is adott a feleségének a Tokaji Szöllősire. Mi a baj evvel? Orbán úgy osztogatja és fosztogatja a közöst mintha a sajátja lenne. Úgy kell nekünk, mert hagyjuk és nem zavarjuk el őket!
mate03
@nyanya001: Tehát most már jogilag is lophatnak! Ezért jogi végzettségű a kormány 2/3-da!
nyanya001
@mate03: Még a tákolmányukba is bevették az tuti !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.