A Privát Kopó információja szerint Mesterházy Ernő öt önálló, minden igényt kielégítő luxusvillából álló pihenőkomplexum tulajdonosa. A villapark Bali szigetén, Seminyak üdülőparadicsomban található. Az „ékszerdobozt” Mesterházy egy olasz üzletembertől vásárolta, 2009-ben. A bűnügyi portál úgy értesült, hogy a szabaddemokraták egykori „érdekharmonizációs menedzsere” földterületeket is vásárolt a gyönyörű szigeten.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Volt szocialista országbéli ismerőseim, rokonaim elmondták, hogy az, ami M.országon történik immár negyed évszázada, az vicc. A magyar emberek szégyene.
Hogyha az Ő országaikban ilyeneket tettek volna a politikusok, akkor börtönben üdülnének hosszú éveken keresztül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Csak egy kis emlékeztetés Csányi akkortól lett gazdag amikor Budapesten megnyílt a tőzsde. Onnan tudom ,hogy a volt főkönyvelő helyettesünk lett a tőzsde főkönyvelője. Az akkori jobb módúak a tőzsdén gazdagodtak meg. Nem viccből lett sokukból tanácsadó.
1magyar
@szaboria1: Olvastam, hogy összevásárolta fillérekért a dolgozóktól (Otp) a részjegyeket és azt vitte tőzsdére.
szaboria1
@1magyar: Egy kis adalék mielőtt a cégünket 1992-ben elkezdték felszámolni előtte még 1990-ben részjegyeket lehetett venni. A vezetők így gazdagodtak meg.
kopeba
A szigligeti luxusházába mindenkinek szabad bejárást kellene biztosítani hogy lássák mire ment el a közpénz. Az egy földalatti palota.
papa.49
Mégis mit gondoltok a ,,kalapos hölgyet,, a Dávid Ibolyát aki ,,nem ért a focihoz,, miért passzírozták ki a politikából, hát pont az ominózus 70-30% kijelentésért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.