Hülyét csinált az NGM a parlamentből, ezért „visszakézből” olyan intézkedést kaptak, amelyet az általános iskolákban szoktak a tanárok a renitens gyerekek megnevelésre.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azok után hogy az egyéni beadványok tartalmát többnyire az sem ismeri aki beadja, semmi jelentősége, hogy egy nappal később fogadják el a központi javaslatokat. Varga úgy olvasta fel az internetadó javaslatot, hogy látszólag akkor látta először, így nem volt ideje kiszámolni mennyi bevételt jelentene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Január: Azért is írtam, hogy az új szlogen a "Majd meglátjuk", mert a "Folytatjuk" kampányban legalább ők tudták, hogy milyen irányba akarnak menni, de mára már ők sem tudják, hova kapjanak pár milliárdért. Ha pedig a vezető ész nélkül kezdi rángatni a kormányt annak mindig rossz vége lesz.
A gazdagsággal pedig az a baj, hogy van akinek Isten pénze nem elég. Miért kellhet egy embernek mondjuk 500 millió forintnál több vagyon? Ez már szerintem nem egészséges. Hacsak nem az a cél, hogy egy valódi arisztokráciát teremtsenek, ahol már a családtagoknak és leszármazottaiknak vagyonuknak és kiváltságuknak hála nem kell többet dolgozniuk. A vadászatok, bálok és egyéb protokolláris eseményeken kívül mással nem kell foglalkozniuk. Talán ezt szeretnék elérni.
mate03
@coni: Nem négy évre,egy hónapra nem tudnak előre tervezni! Az egész kormányzást,a kapkodás és a hozzá nemértés jellemzi! Egyébként egy jogász kormánytól,nem is várható el hogy közgazdászként gondolkodjon! Megy az ügyvédi kiskapu keresés!
spu00
Jogos az intő! Tényleg, hová rohannak?
kkalman
Az átgondolatlanság és a kapkodás kormánya. Semmi jó nem várható tőlük.
nezelodo
@spu00: Sietni kell, mindjárt eljön a záróra!
Boszi27
@mate03: Viszont elvárható egy jogászkormánytól, hogy ismerjék a nemzetközi jogot, az uniós alapelveket, mert elvileg tanultak is ilyet. Gyakorlatban pedig majdnem minden ténykedésük szembe megy ezekkel, és állandóan büntiket fizetünk miatta. Igen fizetünk, nem ők fizetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.