Nem titok immár, hogy a magyar állam nagy vonalakban mit vár amerikai lobbistáitól – és hogy költ el négy év alatt 1,4 milliárd forintot erre a célra. A Huffington Post által közzétett dokumentum szerint, a lobbitevékenységgel megbízott SLI Group LLC-nak mára már létre kellett hoznia adatbázisokat, döntéshozói térképeket, amolyan Who is who?-t az amerikai politikacsinálókról. És ez csak az első hónap vállalása, a megbízás 2017. április 30-ig érvényes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Keresik hogy kit tudnának lefizetni megzsarolni?
vukkocska
Hogy a pi...ba lehet Orbánt összekeverni Magyarországgal. Úgy gondolják, ha kötnek egy szerződést, akkor nem fog fény derülni korrupcióra? Az a kép pedig, amelyik fent van a cikknél, ugyancsak régi. Obama és Orbán személyes találkozása szinte a nullával egyenlő.
Toby
A gengszterkormány nem akarja a korrupciót felszámolni, mert akkor a bűntársak elvágnák a nyakát, inkább más úton próbálja igazolni, hogy mennyire f*sza csávó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.