A szegényeknek januártól sírásónak kellett volna felcsapniuk. Kiderült, a kormány ezt elhalasztja. A költségvetés megalapozásáról szóló 194 oldalas törvényjavaslatban bújt el az a paragrafus, amely egy évvel elhalasztaná, 2016. januárra tolná a szociális temetések elindítását. A Belügyminisztérium szerint a települések kapacitásproblémákat jeleztek, az önkormányzatoknak kell még egy kis felkészülési idő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petike
@karma1: Azért a halasztás, mert beismerni nem fogják soha a balf@szságukat.
Igen, egy szociális temetés. Minél hamarabb...
pbalage
Francbamár, pedig én épp január-februárra terveztem, hogy ingyér meghalok.
A temetési papírokat küldjék Szent Péternek, ő a jogi képviselőm, de aztán pecsét legyen ám rajta, ne csak olyan fecniszart küldjenek, mint a Goodfriend, mert különben feljelentem őket Jézusnál!
Remélem hogy most beszartak, mert mikor majd jön a fizetési felszólítás az Atyaisten Jogi Osztályáról, magyarázhatják, hogy "ZEEEMÚTNYÓCÉV"!
karma1
Vajon mire nem tudtak felkeszulni a videki onkormanyzatok? A foldterulet adott - valoszinu a temeto egy resze -, halottak sajnos mindig is lesznek -, az osszes tobbit az elhunyt hozzatartozoinak kell vegigcsinalni, mert az egesz aljas torveny erre baziroz: minden olyan tevekenyseget, amit a halott korul kell tenni, a csalad csinalja, a mosdatastol, oltoztetestol a sirasasig - hol van itt elmeletiekben a nehezseg?

Oh ja, talan megis felebredt az erintettekben valamennyi emberiesseg, es rajottek, hogy keves ennel aljasabb dolgot szavaztak meg az amugy is szegeny emberekkel szemben? Jo lenne ezt hinni, de biztos mas a magyarazat...

Eddig nem sikerult ebbe a tervbe sehol se belevarazsolni a KOZGEP-et, innen nem szakad le semmilyen zsiros falat a lorincbaratnak, - talan ezert...

Embertelen, gusztustalan bagazs, ha eletuk vegere ernek, kivanok nekik egy egyszeru, szocialis temetest...
petike
@karma1: Azért a halasztás, mert beismerni nem fogják soha a balf@szságukat.
Igen, egy szociális temetés. Minél hamarabb...
1magyar
Ennek még a gondolata is borzasztó volt! Ki volt az a velejéig gonoszt tetű aki ezt előhozta vagy kiagyalta?
Embernek nem nevezném.
petike
@1magyar: Mert azt nem merték kitalálni, hogy a temetkezési kellék és szolgáltatás áfa mentes legyen. Pedig az egyik legnagyobb áfacsalási lehetőség a temetkezési vállalkozás.
mert a gyászos mire megy a számlával? Azt nézi, minél olcsóbban megússza, ezért nem is kér számlát.
m.macskosz
Azt még feltételezni is naivitás, hogy feltámadt bennük az emberség,
gyanítom, olyanok szóltak be nekik, akiknek a véleményére adnak,
az illető meg nyilván azt mondta, hogy ilyet Európában, a XXI.században
talán mégsem kéééééééééne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.