Tegnap az MSZP jelöltje nagy meglepetésre, nem simán megnyerte a választást, hanem a számszerű eredmény szerint, 20%-os, több mint 5. 000 szavazatnyi különbséggel, tönkreverte a Fidesz jelöltjét Újpesten, nem beszélve a csodafegyver, helyben beágyazott jobbikos, volt újpesti focilegenda, Urbán Flórián csúfos szerepléséről. Az elmúlt hetekben az internetadós tüntetések, az ózdi Jobbik-eredmény, a kitiltási botrány botrányos kommunikációja után, ez már a meglepően sokadik nagy pofon, amit a kormánypárt kap. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@ariskerase: Meglehetősen gusztustalan vagy, és mivel elborult az agyad, talán ezért láttál bele az írásomba "maszopos balos kamu propaganda dumát", de mutass rá, hol olvastad ezt, mert én nem találom. A szart meg csak nyeld te továbbra is.
ariskerase
@nemkati: Gusztustalan te vagy, mert képtelen vagy egy egyszerű dolgot megérteni, ehelyett fújjod a balos propagandát! Az meg, hogy balos vagy, elég elolvasni a több bejegyzésedet, egyből lejön kikkel szimpatizálsz! Az egyetlen őszinte, hazafias és a nemzeti érdekeket szem előtt tartó pártot, meg lehúzod, miközben nem tűnik fel, hogy nem ők vitték bele a csődbe az országot, hanem a FIDESZ-KDNP-SZDSZ-MSZP NAGYKOALÍCIÓ A HORN-ORBÁN1-MEDGYESI-CSÓTÁNY FERI-LIBAJNAI-ORBÁN 2 ÉS 3 Kormányok! Na erre varrjál gombot és nyeld tovább a balos szart olyan jóízűen mint eddig! Olvasni és utánajárni kellene a dolgoknak, nem pedig a sok szart nyomni, mint ahogy eddig is tetted! Szebb jövőt!
nemkati
@ariskerase: Márpedig gusztustalan vagy, hányok tőled. A pártodtól is, a rohadt náciktól. Nekik is ugyanúgy takarodj van, mint a mocskos korrupt Fidesznek, akikkel most jól összeszűrik a levet jobbikék, de hát összenő ami összetartozik. :)
További jó fröcsögést, a Jobbiknak semilyen jövőt!!! :D
ariskerase
@nemkati: Pontosan hol és mikor, meg mivel és hogyan szűrik össze a levet? Konkrét példát is tudsz? Most is a Jobbik volt az első, aki nemcsak a képviselők de a családtagok vagyonnyilatkozatát is nyilvánosságra hozzák, valahogy egy fideszes és egy mszpés képviselőnek sem jutott ez az eszébe! Ha meg már itt tartunk, a Fidesz és az MSZP testvérpártok ők vannak a legjobban ellene hogy ennek a 25 éves korrupciónak végre valaki utánajárjon csak mellébeszél mindegyik, ha annyira nagyon a korrupció ellen van, akkor miért nem hozza nyilvánosságra az összes családtagnak a vagyonát mondjuk valamelyik baloldali párt? A másik nem az én pártom, nekem semmi közöm egyik párthoz sem - beleértve a Jobbikot is - soha nem voltam és nem is leszek semmilyen párt tagja, csak az ilyen csökkötagyúak mint te mondanak ilyeneket, mert szerintük minden párt és párt csak a legnagyobb összenövést a Fidesz-MSZP nem veszi észre! Tehát pontosítsunk takarodjon a KORRUPT FIDESZ-KDNP-MSZP-DK-EGYÜTT-PM a jelenlegi hatalom pártjai a kormány és szalonellenzéke!

DE VÁROM, HOGY A JOBBIK HOL ÉS MIKOR NŐT ÖSSZE ÉS MIBEN, MERT HA ÁLLÍTASZ VALAMIT AKKOR BIZONYÍTSD IS, VÁLOM A BIZONYÍTÁST! HA NEM ÍRSZ AZ EGYET JELENT AZZAL, HOGY BEISMERED, HOGY HÜLYESÉGET MONDTÁL!

JA ÉS NÉZD MEG MI A NÁCI, ÉS MI A KOMCSI! A NÁCIK 1945BEN MEGSZÜNTEK NÉMETORSZÁGBAN AZ MSZP-ÉT VAGYIS ANNAK ELŐDSZERVEZETÉT MEG MAGA KUN BÉLA ALAPÍTOTTA! KUN BÉLA MEG EGY KOMCSI TÖMEGGYILKOS! A JOBBIK 1998 -BAN ALAKULT JOBBOLDALI IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉG NÉVEN NÉHÁNY EGYETEMISTÁVAL ÉS 2003-BAN ALAKULTAK PÁRTTÁ! HA MÁR POFÁZOL LEGALÁBB NÉZZ UTÁNA TE GUSZTUSTALAN KOMCSI TEHÉN, HOGY MIKET POFÁZOL! MENJ ÉS TÉRDEPELJ A PÁRTTITKÁR ELÉ, MINT AHOGY 1989 ELŐTT TETED TE TEHÉN!
nemkati
@ariskerase: Nekem arra nincs szükségem, hogy egy ilyen agyament gyűlölködő baromságait olvasgassam. Itt és most befejeztem veled a csevegést, szállj le rólam, húzzál el de gyorsan!
ariskerase
@nemkati: Ez egy nyilvános fórum, ahol mindenkinek beleértve engem, téged vagy bárkit joga van elmondani a véleményét, még akkor is, ha az neked nem tetszik, vagy nem egyezik a te véleményeddel! Ha nem tetszik, ne fórumozz, hanem menj ki a konyhába és főzz valamit, arra talán még jó a magadfajta!

A másik, a vitához először is meg kell tanulni érvelni és bizonyítani, erre te nem vagy képes, és már csak büszkeségből sem akarod beismerni a hibádat és a tévedésedet! És inkább jössz ezzel a gyenge kifogással, mert nem tudod megcáfolni mindazt, amit leírtam, ahelyett, hogy az elején utánaolvastál volna, mindannak, amit leírtam!

Gyűlölködő baromságokat, pont te vagy az, aki írsz, fogalmad sincs a választási rendszerről, mert az infóidat az mszp honlapjáról szeded!

A szart meg pont te nyeled, mert nem tudod cáfolni az állításaimat. Ha nem írsz választ, akkor tudni fogom, hogy elismerted a tudatlanságodat, azt nem kell tovább bizonygatnod, hogy mennyire szellemileg félművelt egyén vagy, azt eddig is tudtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.