A Magyar Nemzet úgy tudja, többen felmondtak a Miniszterelnökségen, mert nem értek oda az óvodába, iskolába.

A Miniszterelnökség után több tárca, számos minisztériumi háttérintézmény is fontolgatja az átállást a tízórás munkanapra – írja a lap, amely emlékeztet rá, hogy az utóbbi időben Lázár János többször is beszélt a bürokrácia leépítéséről. Talán ennek jegyében a Miniszterelnökségen, illetve több háttérintézményben 10 órás napi munkaidőt vezettek be a korábbi 8 óra helyett.

A Magyar Nemzet kérdéseire a Miniszterelnökség a meghosszabbított munkaidőt elismerte, de arra nem válaszolt, hogy emiatt hányan veszítették el állásukat, hányan mondtak fel. Amióta Lázár János vezeti a Miniszterelnökséget, azóta a munkaidő reggel fél nyolctól este fél hatig tart, de olykor a munkaidő 12 óra is lehet. A Miniszterelnökség dolgozói elfogadták ezt a munkarendet – írták.

Az Index úgy tudja, hogy más minisztériumnak is bejön az új rend. Vagyis az lehet a terv, hogy az összes állami intézményben 10 órás lehet egy munkanap. Onnan pedig már csak egy egyszerű törvénymódosítás, hogy ez kötelező legyen minden cégnél.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Elvinném Őket Jicsinybe. Sírnátok utánuk?
Ott lehetne még 16 órát is dolgozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
talánegyszer
A 10 óra,család ellenes,munkanélküliség csökkentése ellenes,pihenés ellenes,szabadidő ellenes,kapcsolatok építése ellenes,kutúra-sport ellenes,család és barátságok építése ellenes.Egyszóval:embertelen!!
bundi
@szandokan: nekem is kikapcsolódás...meg az is ha egyeseket piszkálgathatok...főleg ha azok így riszálnak a förumozók előtt...
De erre van egy mondás tudod?
Aki kurvának áll ne csodálkozzon ha...
rosalinda57
@Rumcájsz: Vidd mindent minél előbb, ne késlekedj !
evacica
@sírásó: Mennyivel jobban járnánk, hacsak 3 4 órát volna ébren, kevesebb kárt okozna az országnak!
evacica
Remélem, hogy az ez a felfuvalkodott pofátlan ember is bekerül a politika süllyesztőjébe hamarosan! Mára már semmi gátlása nincs, azt hiszi ez is, hogy mindent megtehet az emberekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.