2016 elejére tervezik annak a 120 szobás, Dorottya utcai hotelnek az átadását, amelynek a kisebbségi tulajdonosa lesz Giró-Szász András, a Miniszterelnökség kommunikációs államtitkára – értesült az Index.

A hárommilliárdos vállalkozás többségi tulajdonosa Giró-Szász sógora, Serfőző Péter. A főkommunikátor a Safe Port Projekt nevű cégben lévő 20 százalékos tulajdonrészét államtitkári kinevezése után is megtartotta. 

Serfőző neve már korábban is felmerült a Dorottya utcai épülettel kapcsolatban. A Sofitel Hotel mögötti bérházat a Belváros-Lipótváros önkormányzata 2010-ben nyomott ingatlanpiaci áron adta el „csomagban” hat másik értékes ingatlannal együtt 2,7 milliárd forintért.

A vevő egy Luxemburgban bejegyzett, ismeretlen tulajdonosi hátterű vállalkozás volt. Az adásvétel után a kerület nem hozta nyilvánosságra az új tulajdonos nevét, de egy idő után kiderült, hogy Serfőző igazgatja a vállalkozást – olvasható az Index cikkében.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Így kell ezt csinálni!!! De meddig???:DDD
ágimami
Így kell ezt csinálni!!! De meddig???:DDD
karma1
Csoda lett volna, ha egy jobbikos nem merhet a husosfazekbol... Vajon mit nyelt le ezert, vagy kinek (tan rogantonyonak?) a s@gget kellett ezert fenyesre nyalnia?
Biztos megerdemli, joember a szentem...

Adatok persze biztosan 80 evre titkositva, indoklas nelkul, mert "csak"... Offshore cegek utan nem illik a magyar ellenzeknek kerdezoskodnie...
volvós
Girnyószáz = SS !! Sunyi Seggnyaló !!
Toby
Arra nagyon ügyeljen Gernyó-Szesz, hogy még csak véletlenül se legyen benne éghető, vagy égést elősegítő vegyület ! Csak úgy, merő jó szándékbl "aggódom"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.