A hvg.hu úgy tudja, mivel a tüntetések és a népszerűségvesztés miatt úgy ítélte meg, hogy "helyzet van", újjászervezi a miniszterelnök a kommunikációs stábját.

A lap szerint noha Habony Árpád szeretett volna már jobban eltávolodni a napi politikától, kapott egy jól körülhatárolt feladatkört a csapatban. Visszakerült a Miniszterelnökségre kommunikációs államtitkárként a korábbi kormányszóvivő, Giró-Szász András és stábja. Ugyanakkor értesüléseik szerint az utóbbi napokban több egyeztetés is zajlott a Fidesz mellett működő kommunikációs és beszédíró stábban, ahol a tagoknak konkrét feladatokat jelöltek ki.

A szakembereknek ki kell találniuk, hogyan kommunikálják a következő – választásmentes – három év kormányzati intézkedéseit, hogy minél kisebb legyen a népszerűségvesztés, másrészt kezelniük kell az elmúlt hetek több tízezres kormányellenes tüntetései miatt előállt helyzetet – írja a hvg.hu.

Habony Árpád feladata a hírek szerint a stratégiaalkotás lesz. Több kormánypárti forrás szerint ezzel korlátozzák a mozgásterét, ugyanis nem olyan figurának ismerik, aki a napi nyolcórás, jól számon is kérhető munkakörben képes leadni a legjobb teljesítményt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aki még nem tudná. Habony Árpád két nyugdíjast bántalmazott, mert az autója útjában voltak. Ez Orbán Viktor, a Magyarország miniszterelnökének fő tanácsadója.
A másik, hogy a választói bizalmat Orbán nem döntéseinek felülbírálásával, a helyes út keresésével akarja visszanyerni, hanem erősebb kommunikációval, dumával, hazugságokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
valószínűleg pontosan ezen ügyek miatt jön Angela Merkel februárban hozzánk, hogy szépen a szőnyeg szélére állítsa a vajdánkat, addig még éppen van idő tönkretenni a ruszki maffiát, tökéletes időzítés.
tivoli
@pbalage: ma, 20:14
A szőnyeg széle csak otthon működik. Ha arról lenne szó, akkor magához kéretné.
pbalage
@tivoli: nyugi bele, a vitya kénytelen lesz leteríteni Merkel elé azt a szőnyeget, aminek végén saját maga szép egyenes tartásban meg szeretne állni, de ez az utóbbi tagmondat nem nagyon fog sikerülni neki.
tivoli
@pbalage: Várjuk ki a végét, vendégségben nem illik pofozkodni.
pbalage
@tivoli: okés, várjuk ki, de én pofozkodásszagot érzek a levegőben...
várjál, fogadjunk valamiben, hogy lesz-e pofozkodás vagy nem lesz-e.
De virtuális legyen ám, mert marha messze vagyunk egymástól, egyébként lehetne egy adag bográcsos halászlé is a fogadás tárgya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.