A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyilvánosságra hozza annak a vizsgálatnak a dokumentumait, amelyet Horváth András tavaly novemberi állításainak elhangzása után végeztek el. A NAV szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a vizsgálat megállapította, az adóhivatal volt munkatársa alaptalanul állította, hogy a NAV nem lép fel az adócsalókkal szemben, és azt, hogy az általa feltárt adócsalások ügyében nem intézkedett a hivatal.

A közlemény szerint a sajtótájékoztató utáni azonnali vizsgálatra a NAV volt dolgozójának "minden vizsgálható tényt nélkülöző állításai miatt" volt szükség. "Mivel konkrétumok nélküli állításait" az adóhivatalnál szerzett tapasztalataira alapozta, ezért ezeknek a tapasztalatoknak a forrásait – a részvételével zajlott ellenőrzéseket, a látókörébe került ügyeket és a dolgozó lekérdezéseit – kellett pontról pontra elemezni, és választ adni arra a kérdésre, történt-e olyan visszaélés, jogszerűtlenség, amire Horváth András utalt. 

A vizsgálat mellékleteivel összesen mintegy 1200 oldal – írta a NAV.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Én saját magam ellen vizsgálódtam és arra jutottam, hogy egy iszonyatosan jó csávó vagyok. Teljesen alaptalan a vád, hogy nincs meg a NASA-nál letett Interkontinentális és bolygóközi nukleárplazmikus elektroimpulzus röntgenmetrikus mérnöki diplomám. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével! És koholmány, hogy nem fogadják el a fogorvosi,- belgyógyász orvosi iskolámat, miután leraktam az informatikai és telekommunikációs főiskolámat a Hardvard-on, amit Oxfordi tanulmányaim mellet végeztem el röpke 4.5 hónap alatt. Teljesen fel vagyok háborodva. Elmegyek Antananarivóba buszt vezetni. Elég volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@m.macskosz: Jópofa, köszi, kedves macskám!
Linna
@mate03: Akkor nagyon lusta ember voltál. Nem tanultál eleget. Nem csak bütykölni kell egy adóbevallást, hanem minden "csínját-bínját" érteni!! Világos? Szégyelld magad, buta ember! :)))
Ha nem dolgozol annyit, lett volna időd csalni meg lopni is!
Ugye-ugye?! Ma már Te is milliomos lehetnél. Dolgozni... pfü! Adóberkekben udvarolgatni a kisasszonyoknak meg ilyesmi! Azzal ma már előrébb tartanál.
:)))
Aztán meg rossz embereknek dolgoztál. Nem mindenféle akárkiknek segíteni, kisujjadat mozdítani mindenkinek, aki betoppan... Hát nem találtál magadnak egy fideszes megbízót, aki aztán egyengette volna az utadat?
Na, ne keseredj el, én sem tudom hogyan kell lehajolni egy se..ig. Különben is túl kicsi a nyelvem. :-/ Meg aztán vagyunk még néhányan... :)
human
@kukac50: Gyakorlatilag ők is azt mondják, hogy mivel a Vida kivizsgálta Vidát és minden rendben talált, ezért külső vizsgálatnak helye nincs, mert az meg (szintén ) nem független. Elég kusza, de egy olyan géniusz mint Orbán biztos meg tudná magyarázni a dolgot.
Toby
Figyeld a sorrendet:

- Első dolgu volt H. Andrást büntető eljárás alá vonatni hivatali visszaélés miatt.
- Ezt követte a nagy kínnal kényszerből elrendelt belső vizsgálat.
- Az első "belső vizsgálat" egy hétvégén simán lefutott és megállapították önmagukról, hogy qrwára egy tisztességes, sztahanovista gyülekezet.
- A II. vizsgálat sem zárulhatott másként, mert ugyanazon végezték, akik az elsőt !

Ezeket a szabadlábon védekezéstől kellene eltiltani !
Főlökött
@Desischado: Mondtam én ilyet ? Viccnek szántam, amit írtam :)

De viccet félretéve, azért alakulnak a dolgok :
www.hir24.hu/belfold/2014/11/28/megszalltak-kover-hazat-a-tuntetok/
Desischado
@Főlökött: Láttam, de sajnos, nem a segélyekért tüntettek! Bár minde tüntetés jól jön, az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.