Simicska Lajos a 444.hu-nak a Közgép szóvivőjén keresztül erősítette meg mindezt. Szerdán először a Népszava írt arról, hogy elindulna a veszprémi választáson, de annyira irracionálisnak tűnt a dolog, hogy további információkra volt szükség ahhoz, hogy komolyan lehessen venni Simicska Lajos szándékát.

A hvg.hu szerint a környezetében is csak ötven százalék esélyt adnak annak, hogy végül mégis megteszi. "Biztos lesznek, akik ezt kétségbe vonják, de Simicska Lajos valóban elvi kérdéseket mérlegel, amikor azon gondolkodik, induljon-e a veszprémi választáson" – mondták a lapnak a vállalkozó környezetéből.

Simicska nem ismeretlen Veszprémben. Például a város egyik büszkesége, az MKB-Veszprém klub elnöke a vállalkozó legszűkebb köreibe sorolt Fonyó Károly, magát Simicskát pedig többször látták a férfi kézilabdacsapat meccsein. Arra pedig, hogy miért tenné mindezt, a vezető kormánypártban tapasztalható töredezettség lehet a magyarázat.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Itt volt az ideje, hogy elinduljon ez a becsületes, hazaszerető, kedves ember ezen a választáson..
Drukkolok neki!

Végre mi is láthatunk róla új fényképeket is, nemcsak azt a hármat, amit már rongyosra használt a sajtó, a gusztustalan, korrupció és kartell gyanús ügyei kapcsán..

Persze a választási kampányba besegíthet a Publimont média csoport (közterületi óriásplakátokkal) no meg a TV2...(ha addig nem veszi meg a másik úriember az a Vajna nevű...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@KERKA: Vigyázó szemetek Veszprémre vessétek.
Hát ami azt illeti, jó kis szórakozás lesz.
KERKA
@mariaberta: eddig olyan híreket kaptam a városból, hogy a Fidesz nemigen költött a városra. Kíváncsi vagyok, majd a tavaszig milyen mézesmadzagot húzogatnak el a szavazók orra előtt, Vajon a Simicska cége milyen beruházással kápráztatja el őket:))
Desischado
Remélem, bukják a kétharmadot! És még jobban remélem, hogy ez lesz az első fecske a bukásukhoz!
mariaberta
@KERKA: Simicska zsebből kifizetheti a város esetleges beruházásait. Nyilván ígérhet is, hisz pénzben nincs hiány. Ezzel Orbán nem tud konkurálni vagy tévedek?
Boszi27
@szandokan: Igen, csakhogy nem 30% 2/3-a! ?))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.